Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Az n betűs még működő trackeren van egy 15,8 mb-os kis videó amiben a Fix-tvn a bh-ról beszélnek...
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
"A rendőrség szakértelmére jellemző, hogy nagyon sok teljesen tiszta, céges szervert is elvittek, amelynek semmilyen köze nincs az egész torrent, illetve fizetős szerverekhez. Sok olyan számítógépet is lefoglaltak, amelyen több virtuális szerver futott egymás mellett, egymástól teljesen függetlenül egy gépen. Hasonlóan mintha 20 embert tartoztatnának le, mert nem tudják megmondani hogy melyik a bűnös."
Ez tetszik
(Ipon)
-
_seth_
veterán
[link] HD videó nekem tetszik... olyan kuka nincs is
Nekem a 3 magyarból 2 megy, BH ami nem megy... végülis nem ért nagy veszteségként úgysem szoktam onnan letölteni bár végre jó volt az arányom... Egyébként meg a külföldi nyílt oldalak meg fognak maradni szal ez próbálkozásnak nem rossz de kevés, nagyon kevés...
Az asva oldalán oké, hogy összevetik a filmnézési szokásokat az usaval pl (bár engem pl senki sem kérdezett meg? kit kérdeztek? és mikor?
) de a filmnézések számát osszák el ha lehet annyival amennyivel kevesebb a fizetés nálkunk... nem lesz utána olyan vészes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest