- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
zsolt_64 #51815 üzenetére
Ha megnézed a github-ot már 99%-ban csak a libtorrent 2.x-et fejlesztik ellenben még az I/O rendszere nem olyan jó és hatékony mint a régebbinek így még csiszolják
Mellé jön az hogy a régi libtorrent mellé az újabb Qt okozhat memória gondokat de erre is próbáltak javítást csinálni
qBittorrent 5.0.1-től talán jött az az új "patch" hogy"qBittorrent v5.0.1 was released.
Libtorrent 1.2.x users who stuck with it due to memory usage issues, you might want to try the libtorrent 2.0.x variant and change the disk IO type to the new option "Simple pread/pwrite". Memory usage issues should be eliminated with it. More info in PR #21300."Én ezt kipróbáltam és nincs bajom vele pedig 1700+ torrent fut és 16GB RAM-om fele szabad
Előbb utóbb úgyis ki lesz vezetve a libtorrent 1.2.x mivel nem fejlesztik már így kb. 2026-ra nem lepődnék meg ha már csak 2.x-en futó qBittorrent jönne
-
-szabi-
addikt
válasz
enginev3.0 #51814 üzenetére
Köszi.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
enginev3.0 #51812 üzenetére
Elnézést hogy közbe vau-vau, de már korábban feltettem a kérdést , és nem kaptam választ arra hogy milyen előnyökkel jár a libtorrent 2-re áttérés.
Kipróbáltam, és valahogy mégsem tetszett, nekem úgy tűnt hogy lassabb,és jobba kerrekteti a merevlemezt, de ez abszolút szubjektív és tudománytalan. -
-szabi-
addikt
Hi
Feldobta qbit, hogy van elérhető frissítés.
Viszont az átirányítás https://www.fosshub.com/qBittorrent.html oldalról a letöltéshez három napja 403 Forbidden hibaüzenetet ad.
Ezt más is tapasztalja?SZERK:
Az 5.0.2 verziót még le tudom tölteni az 5.0.3-ra ad hibaüzenetet.üdv
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #51810 üzenetére
Melyiket használod?
Libtorrent 1.2.x vagy 2.x?5.1.0beta1-et megnézem magamnak
-
enginev3.0
félisten
Tue Dec 17th 2024 - qBittorrent v5.0.3 and v5.1.0beta1 releases
qBittorrent v5.0.3 and v5.1.0beta1 were released.
v5.0.3 changelog:
BUGFIX: Discard obsolete "state update" events after torrent is reloaded (glassez)BUGFIX: Fix incorrect SQL column definition (glassez)BUGFIX: Avoid redundant requests of announce entries from libtorrent (glassez)WEBUI: Fix removing tracker URL with '|' character (Thomas Piccirello)WEBUI: Fix reloading page after login (Evgenii Ryshkov)WEBAPI: Fix incorrect key in torrent creator (Bartu Özen)RSS: Don't add duplicate episodes to previously matched (wavygecko)RSS: Use cached current time when parsing RSS feed (glassez)WINDOWS: Don't follow symlink when creating torrents on Windows (Chocobo1)WINDOWS: NSIS: Update Italian translation (Giacomo411)
-
picur10
aktív tag
Akkor felteszem simán, majd cserélek, ha felnövök hozzá.
Köszi mindenkinek! -
picur10
aktív tag
válasz
UberMutant #51804 üzenetére
A gond, hogy most nekem is dockerben fut, amit leírás alapján tettem fel. Pont ennyit értek hozzá, így már nem is tudom karbantartani. :/
Van olyan előnye, ami miatt mégis érdemes lenne így feltennem vagy mehet "simán" is? -
UberMutant
őstag
válasz
picur10 #51803 üzenetére
nálam ubuntu van , dockerrel , és qbittorrent container
https://hub.docker.com/r/linuxserver/qbittorrentezt webes felületen érem el.
a letöltő mappát kezeli, ahogy nézem többet is meg lehet adni külön szabályokkal
a rendszer SSD-re tölt le, majd a végén a helyére mozgatja az usb-s ssdkre. címkékkel (category) is szortírozom, így könnyebb áthelyezni , ha szükséges.a watch foldereket samba megosztással érik el a windowos gépek.
egy próbát megérhet. ubuntu helyett persze lehet más linux is, ami tetszik.
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Egy minigépet (Dell OptiPlex 3040 Micro, i5-6100T, 4 GB RAM, 128 GB SSD) állítanék csatarendbe, ami csak a torrent miatt menne. Eddig transmissiont használtam másik gépen, de nyitott vagyok bármire, csak watch folder-t tudjon használni. (Esetleg van olyan, ami két külön ilyen mappát is tudna kezelni? Más-más lenne akkor a letöltési könyvtár is.)
Mit lenne érdemes rátenni? Linuxot? ha igen, akkor milyet? Mint xfce? (nem vagyok linuxos, nagyon régen játszadozásnak feltettem 1-2 gépre, de igazából nem használtam tartósan egyszer sem)
Vagy valami kiherélt windows-t?
Az SSD-re kerülnének az ideiglenes fájlok, letöltés végén egy usb3-as külső vinyóra mennének a fájlok.
Köszi! -
zsolt_64
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #51801 üzenetére
Háát... 2 alapszabály van:
1. Wfi-n nem torrentezünk
2. SD kártyára, usb penre nem torrentezünk.de most már biztosan jobb lesz
Megmondom őszintén a wifi eszembe se jutott , annyira belém égett az 1. szabály. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
zsolt_64 #51800 üzenetére
Meglett a megoldás. Vettem egy külső SSD-t, de szinte semmit nem számított, ugyanúgy csinálta ezt.
A Pi WIFI-n keresztül csatlakozott a modemhez és amikor nézegettem, hogy milyen IP-t adott neki, már akkor feltűnt, hogy nagyon gyenge a WIFI-je a Pi-nek, hiába ac-s, általában ilyen 100 Mbit/s ment át, pedig közel van és a térerő is teljesen jó.
Próbaképp rádugtam a modemre UTP kábellel és teljesen eltűnt ez a droppolás és felment a letöltési sebesség a beállított maximumra.
Kipróbáltam egy másik lakásban is, hátha csak zavarja valami ott a jelet, de ott is ugyanez volt, WIFI-n szenvedett, kábellel hasított.
Nem akartam ennyi kábelt, de a lényeg, hogy most szépen megy.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #51797 üzenetére
A pendrive-ot ugyanúgy kinyírja rövid idő alatt . Tényleg az egyetlen jó megoldás 1 jó minőségű (trim,uasp) külső usb3 as meghajtó. Benne merevlemez, vagy ssd ezek kapacitását csak a pénztárca szabja meg , bár 2TB ig kapható merevlemez. Tapasztalataim szerint 1 db 2.5 ös külső meghajtót elbír az rPi saját tápjával. Ez esetben az SD kártya mellőzhető , mert onnan is bootolhat a z rPi , biztosan gyorsabb lesz... de csodát ne várj...
-
ToBeY
nagyúr
Hali
qBittorrent klienst használok és most átváltott dark témára amivel nem is lenne nagy gondom,de a torrent szövegei sötétkékek lettek ezt hogyan lehet megváltoztatni bármi más színre? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #51795 üzenetére
Köszi! Ez volt a gond.
Nem volt megosztva a Mappa. Mindenkinek engedélyeztem az írás/olvasást, most már működik.
Egyébként biztonság szempontjából számít valamit, hogy az egész HDD-re engedélyezem az írás/olvasást, vagy egy kártevő nem foglalkozik ezzel, zárolja vagy törli az egészet? -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
nfsu17 #51791 üzenetére
Köszi! Átállítottam, letöltés indítás előtt is jelzi, mégsem helyezi át.
Egyébként lehet felesleges az egész? Úgy emlékszem régebben azt mondták, jobb így letölteni, gyorsabb és a HDD sem lesz annyira töredezett.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windowst. qBitet ugyanúgy állítottam be, SSD az átmeneti tár onnan másolja a HDD-re, de most ez nem történik meg, marad az SSD-n. Mi lehet a probléma? -
zsolt_64
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #51782 üzenetére
"Jelenleg ideiglenesen az SD kártyára tölt le."
Az ideiglenes legyen nagyon az, mert egyrészt rettenetesen lassú , és blokkolja az oprendszert, mer gondolom az is az sd-kártyán van, másrészt meg igen hamar kinyírja a kártyát... , nem tucc 1 usb valamit feldugni neki ? -
Joe123
senior tag
válasz
enginev3.0 #51787 üzenetére
Visszaírtam az emailben jött értesítésre (amiben közölték hogy multiacc miatt lett törölve), de nem jött válasz eddig.
-
Joe123
senior tag
Sziasztok,
nC multiaccountra hivatkozva kivágta az ősrégi (még az oldal elődjéről kerültem át) accountomat, amin se warn, se hit&run, se inaktivitás nem volt kb. soha. Egy szál accountom volt, amit egy szál asztali gépről használtam és soha nem osztottam meg senkivel. Valakinek valami ötlet, hogy ez miért fordulhatott elő, hogyan lehetett volna elkerülni illetve lehet-e valamit tenni, hogy visszakapjam az acc-ot? Válaszoltam a kiküldött mailre, de gondolom automata a folyamat (triggerelődött valami a szerverükön (fogalmam sincs mitől)), aztán a mailt amit írtam, gondolom el sem olvassa senki vagy ha igen, akkor sem nagyon hatja meg őket. Sajnálnám azért a majd 20 éves acc-ot, amit mindig fair módon használtam.
-
norba69
senior tag
válasz
Lassú a háttértár, ezért fűrészfogaz.
Korlátozd a sebességet lépésenként, amíg meg nem szűnik az ingadozás, vagy használj gyorsabb tárolót. -
krealon
veterán
válasz
"Command oszlopában az alábbi sor szerepel:
/usr/bin/transmission-daemon -f --log-error
"Ez a processz indító parancsa (command), amiből a
/usr/bin/transmission-daemon
a futtatandó program, a
"-f --log-error
"
pedig paraméterek, amit a program doglgoz fel.(Run in the foreground and print errors to stderr, Show error messages )htop értékek magyarázata képekkel
Neked a
parancs%wa
értéke az érdekes, ez mutatja, hogy a tárolóeszközökre mennyit kell várnia a kernel-nek (az alábbi képen kékkel kiemelve).
Ha a%wa
magas értékű (50%+), akkor az aszt jelenti, hogy a tároló nem tudja elég gyorsan kiszolgálni az érkező kéréseket, vagyis a rendszer működése lelassul.További részleteket az I/O terhelés eloszlásáról az
iostat
program tud szolgáltatni.A fűreszfog szerű átviteli görbe pedig (tapasztalatom alapján) arra utal, hogy valamilyen erőforrás megtelik (disk i/o, NAT tábla a routerben, DNS cache a routerben) és várni kell egy ideig, amíg a rendszer a terhelést ledolgozza, majd kezdődik előről a folyamat.
-
Geth
veterán
válasz
Az egy parancssori argumentum, amivel a transmission-daemon folyamat el lett indítva.
transmission-daemon manual-jából részlet:
--log-error Show error messages
Tehát csak a hiba szintű üzeneteket mutatja. -
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok,
Transmission-el kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Egy Raspberry Pi 5-ön fut Pi OS Lite alól. Jelenleg ideiglenesen az SD kártyára tölt le.
Letöltés közben folyamatos ingadozás van a sebességben. Felfut 20-30 MB/s-ig, majd visszazuhan 1-4 MB/s-re és ezt ismételgeti a teljes folyamat alatt. Ezen tudnék valamit javítani vagy ezt az SD kártyára nem szekvenciális írási sebessége limitálja?
htop paranccsal nézve a transmission-debian folyamatok Command oszlopában az alábbi sor szerepel: /usr/bin/transmission-daemon -f --log-error
Ez így ok, ennek error-t kell írnia vagy valami hibára utal?
[link] -
válasz
enginev3.0 #51779 üzenetére
Igen így csináltam, de az egyik port checker nyitottnak a másik zártnak látja
Na mindegy így marad, nem idegeskedem rajta.
-
Sziasztok. Jajj ne haragudjatok, hogy ide írok, de szerintem itt gyorsabban kapok választ
Szóval multkor is volt a port nyitás dolog, de az sikerült végülis elsőre. Viszont most új gép, de egyszerűen nem akar sikerülni.Szóval adapter beállításnál az IP címhez kell a 192.168.1.1 az alapértelmezett átjárohoz pedig amit akarok adni neki nem? A dns-hez 8.8.8.8, 8.8.4.4-et szoktam. Ha fordítva csinálom az ip címet és alapértelmezett átjárot, akkor pedig nem azonosított a hálozat. Egyébként pedig nem nyílik meg a port amit szeretnék
-
-
válasz
Laccoss #51768 üzenetére
Sziasztok!
#51768Laccoss. Igen a teljes évadokat letölti. De amikor részenként jön le egy sorozat, akkor az utolsó részt illetve a teljes éved pakkot nem tölti le, csak manuálisan.
#51770Geth. Nem az utolsó rész nem kerül letöltésre.
Tehát a cél az lenne, ha részenként tölti le a sonarr, és megvan a teljes évad azt is töltse le egyben. De még nem jöttem rá ezt hogy, vagy hol kellene beállítani.
-
Kekmen
senior tag
-
tonyrulez
őstag
-
Sziasztok!
Egy syno nas-on használok Radarr, és Sonarr programokat. Teszi a dolgát mindegyik szépen, de egy dologban mégis a segítséget szeretném kérni.
A sonarr-al kapcsolatba kérnék, segítséget, tanácsot.Vegyünk egy példát, vagy egy sorozat, 10 részes, elkezdi letölteni a részeket, és amikor az utolsó résznél vagyok, akkor lesz belőle egy évad pack, és a már addig letöltött részek inaktív torrentek lesznek (ezzel nincs is semmi bajom). A kérdés, azt hogy lehet megcsinálni, hogy a teljes évad is letöltésre kerüljön automatikusan? Mert jelenleg a teljes évadot nem tölti le automatikusan, csak manuálisan.
Remélem érthetően sikerült leírnom.Köszönöm előre is ha valaki tudna segíteni
-
Teodor52
senior tag
válasz
Cs1csó #51762 üzenetére
Egy ismim segítségével megtekintettem ezt a videót mi szerint (gondolom az általad leírt szükséges alap is) SSE4.2 és POPCNT támogatás kell és fájlok megtartásával fel is megy a win11.
Feltételezem erre gondoltál?RUFUS mehet mbr-el?
-
válasz
Intruder2k5 #51759 üzenetére
Szia. Köszönöm. Így van, ha megy a qbit akkor open, ha bezárom akkor meg closed a port. Ok akkor nem kinlódom tovább
közben fél nap után aszfalt is aktívnak írjaJól megszívatott
-
válasz
fojtviki #51758 üzenetére
Szia!
Ha a port teszt aktívnak jelez, akkor nagy valószínűséggel az is vagy. Teszteld le elindított és leállított torrent klienssel is a portot, utóbbi esetben zártnak kell mutatnia a tesztnek. Ha ez így van, akkor tuti jó a forward, függetlenül attól, hogy mit mutat a BitHU.
-
Sziasztok. Win reinstall volt
Mindig kinlódás van mikor csinálom a port nyitást. Szóval a pc ip fixálva router beállítva. Port nyitva is van portchecker szerint. Viszont aszfalt passzívnak jelez. Tudom, hogy kéne még valamit csinálni, de már elfelejtettem pontosan mit is
Tudna esetleg valaki segíteni?
-
TeeJay
félisten
válasz
flash- #51756 üzenetére
TCP és uTP-re hagyd így mindenkihez tudsz csatlakozni
globális kapcsolatok max száma 600, többit pipáld ki nyugodtan majd osztja a torrentek között
sebesség korlátot sosem rakok, optikai net bírja
DHT PEX LPD tudtommal zárt trackeren úgyse megy ki is kapcsolhatod akár
titkosítást hagyd alap beállításon (titkosítás engedélyezve)
speciálisban van sok eltérés attól függően hogy melyik qBit van nálad és libtorrent 1.x vagy 2.x alatt fut-eNálam a legújabb megy libtorrent 2.x-re mert 1.x-re már nem fejlesztenek lassan egy éve szinte semmit
speciálisban a folytatás-adat tároló típust rakd SQLite-ra nyugodtan
fizikai memória RAM korlát nálam 2GB-on van 16GB RAM esetén de ha gondolod adj neki 4GB-otLemez IO típusa --> simple pread/pwrite ez egy új funkció pont a RAM használat csökkenés miatt hozták be, érdemes tesztelni
-
flash-
veterán
nektek qbittorrenten mi a legjobb beállitás n***e használathához? (telekom optikai 1Gbites internet)
-Peer kapcsolati protokol?
-kapcsolati korlátok?
-sebeség korlátok?
-DHT,PEX,LPD?
-Titkosítás módja kikapcsolva ugye?
-speciális beállítások?köszi előre is
-
_DiEGO_
őstag
válasz
enginev3.0 #51753 üzenetére
Már nálam is az "dolgozik"
-
_DiEGO_
őstag
enginev3.0
Gondolom akkor javallott a frissítés !? -
enginev3.0
félisten
Sun Nov 17th 2024 - qBittorrent v5.0.2 release
v5.0.2 changelog:
BUGFIX: Remove trackers from previous category when moved to new one (glassez)BUGFIX: Fix.torrent
file could not be deleted when torrent is canceled (glassez)BUGFIX: Reset tracker entries when pausing the session (glassez)BUGFIX: Check real palette darkness to detect "dark theme" (glassez)BUGFIX: Correctly handle "torrent finished" events (glassez)BUGFIX: Preserve initial torrent progress while checking resume data (glassez)BUGFIX: Avoid reapplying Mark-of-the-Web when it already exists (Chocobo1)BUGFIX: Don't apply Mark-of-the-Web on existing files (Chocobo1)WEBUI: Add color scheme switcher (sledgehammer999)SEARCH: Correctly delete the moved search tab (glassez)WINDOWS: Correctly save and restore Qt style setting (glassez)WINDOWS: NSIS: update Luxembourgish, Simplified Chinese and Traditional Chinese translations (Ikko Eltociear Ashimine, 3gf8jv4dv) -
Louro
őstag
válasz
Dragon3000 #51743 üzenetére
Uh, így értem. Szuper, köszi!
-
Ronam
addikt
válasz
enginev3.0 #51734 üzenetére
4.6.7-es verzióval működik, köszi!
-
Sziasztok. Másnál is van probléma aszfalton? Annyira lassú az oldal náluk több hete
A képek pl van, hogy percekig töltenek be stb
-
TeeJay
félisten
válasz
Mi bajuk vele? 5.0.1 x64 libtorrent 2.x megy hetek óta nálam gond nélkül
-
Louro
őstag
Lehet furcsa kérdés lesz, de egyes daraboknál valamiért van külön hundub mappa. Azt nem szoktam letölteni, de amikor megnézem a letöltött tartalmat, akkor viszont van magyar hang.
Mi az a külön mappás dolog? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Azt írják, hogy miért?
-
Ronam
addikt
válasz
Szuper, akkor felrakok egy régebbit, köszi!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Filelist-ről egy ideje nem tudok letölteni, hozzáadja a torrentet a qbitorrent-hez, de nem indul el a letöltés. Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Elite rangom van, 11-es aránnyal, szóval nem ez lesz a probléma.
-
Garsza
veterán
Helló! Ehez a qBittorrenthez van mobil web ui.
Asus Routeren fut. 4.6.5
[kép] -
zsolt_64
senior tag
válasz
Mickey5 #51686 üzenetére
Most vettem észre ha jól látom hogy ott be van kapcsolva az UpnP.
Soxor le lett írva itt, és máshol hogy upnp-t és nat-pnp senki ne használjon már az ég szerelmére (a legnagyobb jóindulattal). Kéretik már a routerben kikapcsolni, és a qbitben is (meg más programban is) a saját illető jól felfogott érdekében. Bármilyen programot be lehet állítani ezek nélkül...
Ha meg a program ragaszkodik hozzá (ilyen is volt már) azt likvidálni kell -
zsolt_64
senior tag
válasz
Atish19 #51726 üzenetére
Az információ klassz és köszönjük , bár:
1. sose kért pythont a qbittorrent legalábbis nálam
2. mázlim van pont az 5.0.1 install után kezdtem megismerkedni az RSS-el
a másik kettő az necces lehet...
Ráadásul ugye be kell tenni a tűfal kivételek közé a qbitet....
Ez talán meggyőzi a kételkedőket a frissítés fontosságáról.
Jó lenne 1 ilyen részlete utorrent sebezhetőség-gyűjtemény is -
Atish19
őstag
Aki még nem tette érdemes 5.0.1-re frissíteni. [link]
-
Garsza
veterán
Helló! Egy Asus routeren fut jelenleg a qBittorrent. Szeretnék átköltözni egy másik SSD -re, de egyszerű clonozással hanem mindent újratelepíteni. Viszont a futtatott torrentjeim szeretném tovább vinni. És hogy ne keljen minden eddig futtatott torrentet újból belinkelni tudja valaki mely filet kell átvinni a régi rendszerből ami tárolva van mik futnak.
-
BBéci
legenda
válasz
Milka 78 #51721 üzenetére
A Red Plusok annyira halkak, hogy csak fél méterről hallható a működésük, az is csak olyankor, amikor ugyanarról seedelnek 2-3-4 filmet a teljes sávszélességet kihasználva. Ez szerencsére ritka.
Goldról ma hallottam először, amit árulnak, az recertified, ami kicsit visszatart, bár új, bontatlan és garanciális. -
Milka 78
nagyúr
válasz
SunMount3r #51722 üzenetére
A 3tb-s cmr volt értelem szerűen azért vettem azt anno. Smr-t csak külső/filmnézős/adattárolósnak használok.
-
Milka 78
nagyúr
Egy éve használok 6-os Purple-t, nincs különösebb gondom vele. Talán annyi, hogy 70mb/s-re van korlátozva, mert fölötte néha elveszti a fonalat. Pl a Toshi P300 3tb stabil 80mb/s-ot is tartotta csak közben szétrázta a házat és az alatta lévő bútort. Ez nem berreg/rezonál, de a sekkelés hallható pedig egy zajlapozott Jonsbo C2-be van. Mondjuk engem nem zavar, tv-re alszok el és mindent egybevetve a P300-tól sokkal halkabb.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #51719 üzenetére
Hogyan tudom szabályozni a parkolást? Pár éve Green-eket meghekkeltük valami WIDIDLE vagy hasonló nevű programmal.
-
BBéci
legenda
válasz
Dragon3000 #51717 üzenetére
Nem próbáltam, mivel jelenleg 4-es a legnagyobb merevlemezem, de azt tervezem, hogy megveszem a 8-as és beledugom, hátha...
Tökfej vagyok, nem tudom eldönteni, hogy Red Plus, Purple vagy Gold közül melyik legyen.
Jelenleg nincs jó áron új Red Plus, csak a másik kettő. -
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0 #51715 üzenetére
Köszi! Közben kiderült, hogy a dokkolóm maximuma 4 TB, ezért abból is újat kell vennem.
Szerinted inkább Purple vagy Gold, mint Red Plus? Utóbbiból a 3 TB-os legalább 4,5 éve van szolgálatban, 559 napot mutat a Sentinel. A 4-es újabb, csak 334 napos.
Annyi jó sorozattal találkoztam mostanában, hogy már nem tudok újabbakat letölteni. A legutóbbit kénytelen voltam SD-ben leszedni, mert az évadonként 8-9 GB, a HD a tízszerese. 550 TB a 6 évad. -
BBéci
legenda
Jó ideje 3 és 4 TB-os WD Red Plus merevlemezekről megy a torrent, a kisebbiket cserélném 6-8 TB-osra. Jelenleg nincs jó ajánlat Red-re, viszont van Purple és Gold Enterprise.
Mik a tapasztalatok ezekkel? -
Garsza
veterán
Helló! Egy Asus routerre felraktam a qBittorrentet. Szeretném elérni a klienst távolról is.
Viszont nincs publikus IP -m NAT -olva vagyok a szolgáltatómnál. Van erre valahogy lehetőség? -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #51689 üzenetére
Nah,
10$ volt 1 evre egy letöltő szolgáltató és még egy 10$ egy évre mint indexer. Most lesz bf talán másik indexert is belövök és ennyivillámgyors es semmi cécó nincs innentől. Nekem ennyit megért, 1TB SSD-re lejön amit akarunk automata *arr segítségével es utána törlöm is megnézés után.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dragon3000 #51703 üzenetére
Jogos, így csináltam eddig, de most egy kicsinyes dolog miatt nem így tettem, még az előjelek is ott voltak, főleg hogy augusztusi a backup azóta nem is csináltam.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BalaNce87 #51702 üzenetére
Sokszor le írták már itt a topikban, ha windows-t használsz, akkor, mindkét elérési úton lévő mappa tartalma kell és nem csak a BT_backup:
c:\Users\username\AppData\Local\qBittorrent\
c:\Users\username\AppData\Roaming\qBittorrent\
Ahogy nézem windows esetében a torrenteket tartalmazó fájl a BT_backup mappa mellett van, így a válasz, nem abban tárolja. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok, lementettem a BT_backup mappát, majd másik gépen beraktam a helyére, de ha elindítom a klienst üres... több mint 600 torrentem volt, a beállításaimat gond nélkül sikerült visszaállítani.
Anno mondjuk felfigyeltem, hogy 2023-asok a legújabb fájlok a mappán belül, akkor álltam át szerintem az SQlite adatbázisra, de utóbbit miért nem backupolta, oda ahova a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest