- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A netroma oldal mennyire megbízható(ha már virágnyelven kell beszélni.)
Melyik oldal lehet a jobb,a betölt vagy a ztrack?
(Jobb=nagyobb választék,sok seeder.) -
pohár
félisten
ezt próbáltátok már? egy hete használom kb, egész jó
-
korcsi
veterán
válasz
Tele von Zsinór #12094 üzenetére
50-re van beállítva, a probléma szerintem, hogy ez az aktív kapcsolatok száma, indításkor viszont az összes torrentet beregisztrálja a trackerre és ebből van a probléma.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #12092 üzenetére
uTorrent 3.1-ben nem áll fenn ez a probléma, ahol a régebbifajta letöltési ablak van.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
WonderCSabo #12090 üzenetére
Szerintem attól függ hogyan lett feltöltve, csak 1-1 fájl vagy egy mappa tartalma, ha egy mappának a tartalmát tette fel a feltöltő akkor a gépedre is olyan mappát hoz létre, és abba teszi.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Van egy kis gondom a uTorrent 3.2-vel. Ha megnyitok egy torrent filet, akkor ugye egy kis ablakban felkínálja, hogy hova mentse a letöltött anyagokat. Viszont most egy olyat csinál, hogy a kiválasztott mappában még egy almappát készít a torrent nevével, és abba teszi a dolgokat. Hogy lehet ezt megakadályozni? Azaz hogy ne csináljon almappát, ahogy ezt eddig se tette?
-
korcsi
veterán
A sok torrent-el rendelkezőket kérdezném, nekik nincs indításkor probléma?
Régebben 500+ torrent-el kliens indítás után pár perccel lehalt a hálózat, lehetett a TP-link tr1043-as és a T-home-os router-t is restartolni.
Most kevesebb torrent fut illetve utorrentben az aktiv torrentek száma limitálva van 30-ra, így induláskor egyszerre csak 30-at izzít be, majd veszi a következő 30-at. Ez így rendben is van de mi van ha klienst akarok váltani?
Deluge-ban van félig nyitott kapcsolatok, ezzel esetleg lehetne játszani?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokba jelentkeztem egy hibával ami igazából nem is volt hiba!
Ellenben a problémám bejelentésétől 2 nappal korábban történt egy bejegyzés az eseménynaplóba hiba szinten ami a utorrent és a windows kapcsolatmegszakítását taglalja!
Miért szakadt meg és, hogy javítható eme hiba?
-
rt06
veterán
válasz
jano_77 #12063 üzenetére
a #7 hozzaszolas elso ket pontjat nezd at
roviden osszefoglalva arrol lehet szo, hogy tudnak ugyan csatlakozni hozzad, de nem akarnakaz, hogy aktiv vagy es tudsz kapcsolatot fogadni, a mellekelt keprol jol latszik (a nemet teszt lehet bugos, de ennek semmi jelentossege nincs, ahogyan annak sem, hogy melyik az alapertelmezett)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jano_77 #12080 üzenetére
Ha csak a filmet húzod le, akkor az oldal szerint neked nincs meg 100%-ban az adott film, és ha jól emlékszem bár lehet azóta változtattak ezen, de pl nMAG-on ha van elég seeder akkor azokat veszi előre, tehát azok seedelnek akiknek 100%-ban meg van a torrent, ha kevés a seeder akkor a leecherek is töltenek fel.
Egyébként a kapcsolatok száma lényegtelen, ha pl van 100000 feltöltő de nincs egy letöltő sem, akkor nem is töltesz semmit, azt kell nézni hogy kevés seeder és sok leecher legyen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
sfdrakex #12077 üzenetére
feltöltésnél nem a Peer-ek száma a mérvadó, ennek kell soknak lenni?!?
mert én eddig ebben a tévhitben éltem.
az viszont van nagyon sok......most nem tudom a pontos számot, mert nem otthonról írok, hanem melóból, de ~100-ból csak 5-9 csatlakozott este is, de 0-át vittek -
jano_77
nagyúr
válasz
sfdrakex #12075 üzenetére
akkor azt mondod, hogy nem beállítási hiba eredménye ez a pocsék - 0-ás - visszatöltés!?
korábban ugyanis semmi bajom nem volt, minden ment vissza mint a kisangyal. csak mióta újra húztam a win7 azóta csinálja ezt. 32bitest cseréltem 64bitesre. de gondolom ez nem lehet gond? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jano_77 #12074 üzenetére
A seeder a feltöltők száma, a leecher a letöltőké, te seeder vagy és rajtad kívül még van több mint ezer, azaz 1 leecherre több mint 10 seeder jut, míg a másiknál több mint 100 seeder jut egy leecherre, persze hogy nem viszik, akkor megy valami nagyon vissza, ha kevés a seeder és sok a leecher.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jano_77 #12070 üzenetére
Minél több torrent van beállítva, annál nagyobb az esélyed hogy valamelyiket viszik is. Nálam most 70 cucc van seedben 80/25 ös a netem azaz 3,1 megabájt/sec-el tudnék seedelni, de csak 0,3 megabájt/secel seedelek, éppen nem viszik a cuccokat amiket seedelnek, ha neked csak 4 torrented van, akkor ne csodálkozz ha éppen nem megy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
McClane #12054 üzenetére
Sziasztok
Feltöltési problémám van - win7 64bit - és már mindent próbáltam, routerben, tűzfalban, rendszergazdánk megnézte a beállításokat, de csak nem "tudnak" csatlakozni a Peer-ek. A kis zöld pipára is rányomtam és lefuttattam a tesztet:
Ahogy látod, láthatjátok, meg van a 2 zöld pipa, minden fasza.
Mentem és bezárom.
Ezután, ha újra rányomok a leni zöld pipára, akkor nem az elmentett UK, London beállítás jön fel, hanem vissza áll vmiért Germany, Hamburg-ra.
Tudja vki, hogy vajon miért nem jegyzi meg az elmentett jó beállítást?!?Esetleg van már megoldás a Peer-ek csatlakozására?
ui.: legújabb v3.2 uTorrent van fent
-
pethYeti
addikt
uTorrent 2.2.1-et használok. Valamiért most olyat csinál hogy ha kijelölök egy futó torrentben újabb fájlokat hogy töltse le, csak akkor hajlandó elkezdeni letölteni ha megállítom és újra elindítom az adott torrentet, mindaddig 100%-ot mutat a letöltés.
Valami elállítottam volna?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Aszfalton jelenleg mennyi a seed idő? Csakmert nemtaláltam erre semmi infót a wikiben vagy a szabályzatban.
-
Weaver
senior tag
bilódon freereg. lehet nyomulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest