Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Hmmm... akkor lehet, hogy mégis ennél kellene maradnom? Igazából 1-2% nem annyira izgat, nem lényeges nekem. Terveim szerint inkább hosszú távra nézném a dolgot, mintegy befektetésként (vagy buktaként?) némi "felesleget". Őszintén bitcoinom is csak azért van most mert az ezer éve elfeledett accountomra figyelmeztettek és belépés után rájöttem, hogy a bent hagyott "áááá, úgyse ér már semmit" töredék bitcoinom arányaiban brutálisat fialt.

(Na mondjuk tökön is böktem magam, hogy miért adtam el valamikor a bitcoinom. Erősen milliós nagyságrend amit "buktam". Ugye nem hitt benne az ember, meg nem foglalkoztam vele.)
Innen jött az ötlet, hogy vennék esetleg mást is, aztán hadd csücsüljön magának.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő