Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjacat
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Sziasztok!
Érdekel a bitcoin, jórészt átböngésztem a topikot, de van egy-két dolog amit nem értek.
Pl. készítek paperwalletet a bitaddressen, de ez nem hordoz magában biztonsági kockázatot?
Honnan tudhatom, hogy a weboldal tulajdonosa nem loggolja a készített paperwallet adatait?
Vagy ha kihúzom a netet, akkor a címgeneráló szkript valóban random címeket generál?
Honnan tudható, hogy a weboldal készítője nem egy előre le generált pár ezer címes listából ad nekem választást, és ismeri az összes privkeyt?Egyébként jól értem, hogy egy paperwalleten generált címre akkor is lehet bitcoint küldeni, ha az a kliensben még sohanem szerepelt? De viszont hozzáférni a számlán tartott bitcoinhoz már csak akkor lehet ha telepíti az ember a klienst, megadja a publikus kulcsot és a privát kulccsal tud csak belépni a számlára?
Biztonság: azt értem, hogy lehet olyan címre küldeni amit a hálózat sose látott, de a gyenge pontot inkább ott látom, hogy belép az ember a számlájára, pl. megnézni, vagy éppen utalni szeretne.
Ekkor a gépnek hálózaton kell lenni. Mi van ha jön egy erre specializált szemét trójai és keyloggerrel vagy vágólap mentéssel ellopja a bepötyögött vagy bemásolt privát kulcsot és ellopja a számla hozzáférést?
Mert pont ilyenek ellen van a hagyományos bankolásnál pl. az sms visszaigazolás, de bitcoinnál nincs meg ez a lehetőség.Más. Letöltöttem a bitcoin qt klienst. Elindítottam, és a kábelnetről kerek egy nap alatt hozta le az adatbázist.
Sajnos ez elég nagy hátránynak tűnik az elterjedés szempontjából, mert átlagfelhasználó nem vár ennyit.
Más hátrányát még ott látom széleskörű elterjedésének, hogy a defláció előrehaladtával egyre inkább tizedes törtekkel kell dolgozni, és ez az átlagembernek nem erőssége. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest