Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#24650752 #148 üzenetére
Ez baromi érdekes, én vásárlás után egy saját account paget kaptam weben. Rajta minden adatom, hogy hányadik vásárló vagyok, szállítási címem, és csomó egyéb. Illetve ezen kívül a rendelésem állapota: "processing".
Ez az oldal egészen addig működött (de csak arról a gépről és csak abból a böngészőből) amíg le nem járt a cookie. Ez kb. 2 nap volt. Ezután viszont sehogy nem tudom már elérni.
Én az alábbi levelet kaptam csak, semmi egyebet:
"Dear X Y,
Welcome to Butterfly Labs - Bitcoin Mining Hardware. To log in when visiting our site just click Login or My Account at the top of every page, and then enter your e-mail address and password.
Use the following values when prompted to log in:
E-mail: foo@bar.com
Password: secret
When you log in to your account, you will be able to do the following:– Proceed through checkout faster when making a purchase
– Check the status of orders
– View past orders
– Make changes to your account information
– Change your password
– Store alternative addresses (for shipping to multiple family members and friends!)
If you have any questions about your account or any other matter, please feel free to contact us at office@butterflylabs.com or by phone at 913-271-6744."Blogról meg fórumról szó sem esik sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest