- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
DeX
tag
Van valami konkret ok, hogy frissiteni akarod?
Kovetkezok kellenek:
- dos-os boot lemez, legbiztosabb, ha az autoexec.bat es a config.sys is ures
- nvflash, nem tudom nekem melyikkel jott ossze: vagy 4.15 vagy a 4.41, csak a dos4gw.exe -vel mukodott
- bios file
Akar mind kirakhatod lemezre, arrol boot-olsz, nvflash -t parameterek nelkul inditva kiirja hogyan kell hasznalni.
1 tipp: csinalj egy biztonsagi mentest a regi bios-rol, mielott frissited. Lemented a regi biost es csinalsz 1 boot lemezt, ami automatikusan (autoexec-bol) inditja a regi bios visszairasat. -
bandiras2
senior tag
Van egy fent jelzett videokarim. Biost kellene rajta cserélnem, de az istennek nem akar sikerülni. Szégyenszemre szenvedek itt vele, úgyhogy megkérnék vkit, hogy a nagyonjúzereknek írja már le, hogy hogyan kell. Ilyet még nemcsináltam, csak szenvedek vele. Találtam egy forrásoldalt, innen próbálkoztam, egyenlőre sikertelenül.
hrrp://whitebunny.demon.nl/index.html
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest