- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Slax
senior tag
Üdv.
Köszönöm az észrevételeket:DD,de sajna az alaplapon nincs bekapcsolva a virus figyelés.Most per pillanat második winyó a gépemben,mert így kaptam,próbáljak kezdeni vele valamit:(.A rendszer winyómon meg folyton figyel a vírusellenőrzés,még nem szólt.2 napos az adatbázis.A scandisk felületellenőrzése sem talált semmit.Most baromi kelletlenül megy rajta a win98se,hatodszori telepítésre.;] -
eziskamu
addikt
Ez azt jelzi, hogy valami módosítja a boot sectort.Na most azt nem tudom hogy esetleg két rendszered van egyszerre, és talán a boot manager csinálja akkor talán normális, vagy esetleg egy vírus. Egy biztos, az üzenet letiltható a biosban, valami virus warning vagy nem tudom milyen opció tiltásával, de biztos mások majd jobban elmondják.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Ilyennel még nem találkoztam.Angol nyelvet ismerőktől kérnék valamit.Valaki mondja már el,mi ez?:(((
WARNING!
Disk Boot sector is to be modified Type ''Y'' to accept,any key to abort.
Unokaöcsém valamit csinált a 20 gb seagate-tel,utánna (szerinte legalábbis) 4-szer formázta:(A win 98 felment,az xp is.Csak az xp kicsit hülyéskedik (ilyen még nem volt,3-jára ment fel).:OElőre is kösz minden segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest