- uleFone Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
Nem hagy nyugodni egy dolog. Asus maximus XI Hero lap-ról lenne szó. Legújabb Bios van fent. És Egyszerűen nem tudom beállítani, hogy az M.2 Samu 970Pro NVMe legyen az elsődleges. Van egy WD HDD-is mellette de azt írja Lemez 0 elsődleges partíció. Hogy kéne ezt normálisan belőni a BIOS-ban?
-
ЯΞD
senior tag
Üdv megtörtént a bios update. viszont nagy baj van! elszált a lap. flopyról történt az update. és a folyamat az teljesen rendben meg a végén ki is irta, hogy pass!!! minden jól végig csinál. újra inditás és ennyi nem indul el... de annyira sem hogy a meghajtókat sem inditja el semmit se a hdd-t mit lehet iliyenkoree csinálni???? az a bios került kiírásra amit adtál. és egy számtek boltban történt az update mert sajnos nekem nem volt kisflopym. a manul szerint lehet flash-ről és hdd-ről is update-elni de valójában csak a flopy volt a listában. Segítsetek pls!
köszönöm előre is.mivel most se gépem se netem esetleg ha valaki megszállna és rámcsörrene valami érdemlegees infoval azt megköszönném... 30/621-45-31 ha csak megcsörgetsz vagy küldesz sms-t visszahívlak... köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest