- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába szaladtam bele. Asrock B760 Pro Inteles alaplapom van. Most a hónap elején jött ki egy új BIOS frissítés fel is raktam, avval semmi gond. Az alaplapomon van 3 M.2 SSD mindegyikben van SSD, bootolható, a rendszerről AOMEI Backupperrel másolva a másikra és van egy régebbi változat is fent. Szeretem túlbiztosítani magam, szóval nálam ez egy hepp.
A lényeg, a BIOS nagyon jól látja, hogy 3 bootolható eszköz van a gépbe, a sorrendet is beállíthatom és elmentve be is jön a kivánt meghajtón lévő rendszer. Viszont legközelebb ha újraindítás van, a gép az általa preferált M.2-ről bootol be. Már próbáltam úgyis, hogy csak az általam kiválasztott lesz a bootolási sorrendben, a többit letiltottam, akkor is ragaszkodik ahoz, hogy azzal bootoljon be, amit elgondolt. Természetesen bootoláskor ki lehet választani, hogy melyikkel bootoljon, de ez nem megoldás. Esetleg tud valaki megoldást? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury 32 GB DDR4 3200 MHz bontatlan
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 RGB DDR5 32GB 6000MHz CL30 KIT
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest