Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába szaladtam bele. Asrock B760 Pro Inteles alaplapom van. Most a hónap elején jött ki egy új BIOS frissítés fel is raktam, avval semmi gond. Az alaplapomon van 3 M.2 SSD mindegyikben van SSD, bootolható, a rendszerről AOMEI Backupperrel másolva a másikra és van egy régebbi változat is fent. Szeretem túlbiztosítani magam, szóval nálam ez egy hepp.
A lényeg, a BIOS nagyon jól látja, hogy 3 bootolható eszköz van a gépbe, a sorrendet is beállíthatom és elmentve be is jön a kivánt meghajtón lévő rendszer. Viszont legközelebb ha újraindítás van, a gép az általa preferált M.2-ről bootol be. Már próbáltam úgyis, hogy csak az általam kiválasztott lesz a bootolási sorrendben, a többit letiltottam, akkor is ragaszkodik ahoz, hogy azzal bootoljon be, amit elgondolt. Természetesen bootoláskor ki lehet választani, hogy melyikkel bootoljon, de ez nem megoldás. Esetleg tud valaki megoldást? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Tesla topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest