- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syklas
tag
válasz
röpülős
üzenetére
A modern UEFI-s alaplapok Bios frissítése.. ma már úgy gondolom biztosságos és több módszert is felajánlanak.. ergó egyszerűbb is..!
Nos neked korábbi lapod van.. de azok frissítése sem akkora kockázat.. de az tény hogy inkább riogassuk az embereket mint támogassuk .. ezzel ergo mossuk kezünk az esetlegesen felmerülő problémáknál..!
De nézzük a tényeket.. a rendszer az új processzor értékein hajtja a magot.. és ezt a CPUz is megerősíti.. csupán a bios értékei nem frissülnek..! tehát lényegében nincs semmi baj.. csupán zavar hogy a bios nem az új értékeket mutatja..
Nos amennyire én tudom ( más felhasználok beszámolói alapján) és tapasztaltam ugyancsak.. ( hisz nálam is volt már 2szer proci csere.. és többször is bios frissítés..) hogy ilyenkor ajánlott is a bios frissítése proci cserénél..
És igen.. úgy vélem a frissítés megoldja ezt a kis "problémát" ami lényegében nem is probléma.. csak kicsit zavar gondolom.. mert kétségeket hoz fel benned..
Új hozzászólás Aktív témák
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest