- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
Nekem is volna egy gondom.van egy hp típusú gépem. abban van egy ms-7481 es lap benne!
sikeresen kiderítettem hogy egy msi alaplapot használt a hp! A probléma a következő:
bekapcsolom- megjelenik a hp screen-majd szétcsúszik a kép vagy már a screen se jelenik meg már normálisan. illetve ha megúszom hogy eljut a bootig cd-ről nem bootol. ha a biosba lépek 30-40 százalékban nem lép be (kifagy) vagy szétcsúszik a képernyő. próbálkoztam hátha a ram, vagy kicsúszott a proci, vagy az integrált vga nem jó, bios frissítésre gondoltam hátha nem jól frissették. De az érdekes, ha cserélgetem a ramokat, 256osnál elsőre is szétcsúszik a screen, 512 magában először képet sem adott ha beleraktam 3at akkor megjelent a screen de ugyanúgy szétcsúszott, majd megint maradt az 512mb és ugyanaz mint az előbbiekben. röviden...proci szar vagy a bios frissítés marad? ha a bios akkor azt hogy tegyem meg?RENDSZERTELEPÍTÉS ESÉLYTELEN. Leszedtem egy biosfrissítést de hogy tudom megoldani hogy floppyról menjen DOS mode-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest