Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Üdv!
Remélem nem gond ha laptop BIOS-sal kapcsolatban szeretnék kérdezni?!
Van egy IBM T20-s kövületem, amin szeretném frissíteni a BIOS-t.Na már most, a gép akkuja halott, ergo nem tud lefutni a frissítés.A kérdésem az lenne, hogy windows alól megoldható-e ennél a gépnél az update?Találtam egy Phoenixes flashelő progit, de annak meg kellene egy bizonyos kiterjesztésű (4 fajtát ad meg a legördülő menüben) BIOS file, de a hivatalos IBM/Lenovo oldalról .exe kiterjesztésű tölthető le.Floppy meghajtó nincs a gépben, így az az eshetőség is bukott, miszerint telepítem arra és ott megnézem hátha van az indítófájl mellet még más is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest