- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyarcz
tag
hali!
a Windows-ban Everest Ultimate azt írja,hogy 50 fokos,de akkor ha hozzá se érek a géphez,amint indítok egy memória olvasást rögtön felszökik a hőfok 65 felettire, sőt 70 felé is simán felkúszik. én azt tudom elképzelni,hogy a biosban az értékek nem valósak, mivel ott 80 fok alatt nem is nagyon mutogat értéket, de volt 105 fok is,bár ezt nem találom reálisnak,ekkora hőmérsékletet nem szeretnek már a procik. az a vicc,hogy nagyon gyengén púposak a kondik rajta, kb 4-5 van ami enyhén púpos, 2 a memóriafoglalat mellett és 3 az északi híd alatt. tehát akkor a kondik okozhatják a fagyást?
nekem volt olyan ismerősöm,aki erre kapásból azt mondta,hogy hibás a lap, kukába vele, elképzelhető ez is? egyébként a procihűtő elvileg régi Compaq gépekben 1,5GHz-es P4-eket hűtött annó, ez pedíg 1,7GHz-es P4,bár ez a 200MHz nem hiszem,hogy sokat számítana, vagy mégis? nálad egyébként a fagyás csak biosban jelentkezett vagy másutt is?
jah és miért lehet az, ha biosresetet csinálok, utána kiírja,hogy bios memory size wrong vagy mi és azt még,hogy low battery (zsír új elemet raktam bele, ekkor is ezt írja ki). tettem már fel rá régebbi biost is és ugyanúgy van fagyás.várom az észrevételeket, nem szivesen dobnám ki a lapot.
üdvözlettel:
nagyarcz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest