- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Elsőre nem a legbíztatóbb irány, de kössz a tippet. Remélem van ennél konyhakészebb módszer is, sajnos ilyen mélységekig már nem áll hozzám közel a BIOS/firmware hacking.
Mondjuk az szép lenne, ha a BIOS binárisba valahogy bele lehetne gyógyítani a Westmere mikrokódot is, a HP meg lesz*phatna így 12-13 év távlatából. Hogy dögöljenek meg amiért nem adtak rá szapportot akkoriban, pedig semmi TECHNIKAI akadály nem indokolta (csak a görény mohóságuk).
De ha már itt vagyunk, akkor már megkérdezném, h. Windows server 2012 R2-höz mi lehetett az utolsó OS-szintű mikrokód update csomag, ami megjelent Nehalem EP-re? Ahogy láttam nekem csak 0x19 fut BIOS és OS alapján is. Az Intel spectre 2018-as áprilisi első PDF-ek meg 1C (pre-mitigation production MCU) és később (2018 augusztusi) már 1D-t (New production MCU) is írtak. Viszont WS2012R2-re ezek már nem jöttek ki. Vagy ne sajnáljam, csak belassítja a fenébe?
-
ricsip
addikt
Nem találtam ennek a kérdésnek jobb témát, mert kapasból 3 témakört is vegyít, de hátha van itt valaki aki tudja rá a választ (ha van egyáltalán nekem tetsző válasz):
a "Ryzen SMU checker"-nek van univerzál inteles megfelelője? Egy régi játszós HP szerver alaplap BIOS fájljában szeretném kideríteni hogy csak Nehalem EP szériás Xeon (x55xx) mikrokód van, vagy az 1-el újabb Westmere (x56xx) is elindul-é benne, mielőtt megvennék bele feleslegesen ilyen processzort használt piacról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- DDR4 RAM modulok
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest