- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.
Egy Epox 8rda+-ban frissítettem biost win alatt procicsere miatt, de újraindítás után bios cheksum errort ír ki és kéri a boot disket! Már megcsináltam azt amit itt olvastam fórumon (ms-dos rendszerindító lemezre awdflash+bios+autoexec.bat rámásol) de azt írja ki, hogy hibás a lemez. Mit tegyek
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
maxlanders #774 üzenetére
Szerintem megpróbálkozozm garival (mert kb fél éves a lap) és ha nem jön be akkor bios írás... Ez nem a legjobbkor jött, de legalább megtanultam hogy biost ezentúl dosba frissítsek.
-
Sweet Lou 6
addikt
Nagy problémám van. Egy MSI K9N Neo V3-as alaplappal haverom gépe állandóan fagyogatott. Mindent leteszteltem, csak az alaplap lehetett a hibás, mert a többi alkatrész jó volt. Meg is néztem MSI hnlapján, már van 2-vel újabb bios is. Jóvan nincs gond, már nem először csináltam biosfrissítést, msi live update-tel elkezdtem lefrissíteni. Na most nem elment az áram, hanem windows kék halál volt, mint jó párszor a fagyásokon kívűl, és a gépet újraindítva már nem jött be semmi. Csak a ventik pörögnek fel, de a monitor is csak villog. Mit lehet ilyenkor tenni? Garancia, vagy tegyem be az alaplapi cd-ét és magától megtalálja az eredeti biost? Félek, mert a biost csak kb 18 %-ig írta meg, meg MSI-nél nem tudok semmi biosupdate helyrehozó programot vagy funkciót. Kérlek Segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest