- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Nagy problémám van. Egy MSI K9N Neo V3-as alaplappal haverom gépe állandóan fagyogatott. Mindent leteszteltem, csak az alaplap lehetett a hibás, mert a többi alkatrész jó volt. Meg is néztem MSI hnlapján, már van 2-vel újabb bios is. Jóvan nincs gond, már nem először csináltam biosfrissítést, msi live update-tel elkezdtem lefrissíteni. Na most nem elment az áram, hanem windows kék halál volt, mint jó párszor a fagyásokon kívűl, és a gépet újraindítva már nem jött be semmi. Csak a ventik pörögnek fel, de a monitor is csak villog. Mit lehet ilyenkor tenni? Garancia, vagy tegyem be az alaplapi cd-ét és magától megtalálja az eredeti biost? Félek, mert a biost csak kb 18 %-ig írta meg, meg MSI-nél nem tudok semmi biosupdate helyrehozó programot vagy funkciót. Kérlek Segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest