- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
SpyK333 #3427 üzenetére
Intel hdxxx driver problémás, máshol is olvastam. Ha dedikált vga van a gépedben, akkor a legegyszerűbb letiltani a hardver profilban. (Eszközkezelő, jobb klikk a intel vga-ra és tiltás) Semmi konkrétum nem ugrik be, pár hete olvastam... Keress rá inkább, én passzolom most.
-
MrDerekas
addikt
válasz
SpyK333 #3424 üzenetére
Várjál, várjál. A wint nem kellett volna újra rakni! A biost beállítottad újraindulás után? Lehet az ahci mode, ide vagy akármilyen módban van. A frissítéskor ugye egy teljesen gyári bios kerül rá, a gyári beállításokkal. (Alapértelmezett beállítások) Tehát amit valaha is változtattál benne, az nyomtalanul eltűnik.
(#3423) ArpiCBR929 Nem is vonom kétségbe, hogy jó prociról van szó. Csak épp szállításkor, szereléskor is görbülhet el láb, ami aztán hozhat furcsaságokat, de akár észrevétlen is maradhat hosszú ideig. Igen, nem túl jellemző, de előfordul persze.
-
MrDerekas
addikt
válasz
SpyK333 #3418 üzenetére
Igen. Arra ügyelj csak hogy FAT32 legyen a pendrive és semmi más ne legyen rajta a bios cuccain kívül. Ja! És ne legyen áramszünet
Manapság már nem boszorkányság az ilyesmi. A hőskorban volt kihívás a bios update. Főleg mikor még tech fórumok sem voltak. Akár több hétre is nyúlhatott a felkészülés
-
MrDerekas
addikt
válasz
SpyK333 #3413 üzenetére
Megfelelő, de javallott bios alól frissíteni. YT-on beírod az alaplapod típusát, mellé h bios update és lesz számtalan találat. Megnézed és megcsinálod
Nem ördögtől való. Annyira ügyelj, hogy közben ne menjen el az áram.
Szerk: Minap lusta voltam, mint a fekete föld, nem akartam pendriveval piszmogni és @bios-al frissítettem egy giga G41 lapot. Semmi probléma nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest