- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mape22
csendes tag
válasz
szacsee #1438 üzenetére
Én is itt akadtam meg ezen az oldalon, hogy nem jött meg a regisztrációs email. Ezt a MSI Support-os dolgot ezt le tudnád írni nekem, mert nem tudom, hogy működik. Kerestem email címet, vagy valamit amin keresztül kommunikálni lehetne, de nem találtam még meg, ha egyáltalán email címről van szó.
-
HaRdCoRe
aktív tag
válasz
szacsee #1290 üzenetére
Csináltam egy FAT32-es partíciót, oda másolva sem találja meg... Elvileg ennek a partíciónak nem kötelező az elsőnek lenni, ugye?
Az oldal amit linkeltél nagyon jó, részletesen leírja mindazt, ami a témával kapcsolatos! Csak egy baj van vele... Rajtam nem segített...A deszka egyébként dual bios-os, éppen ezért nem értem, miért nem "gyógyítja meg magát".
Lassan beletörődöm, hogy meghalt, gari meg már nincs. -
donhere
tag
válasz
szacsee #1117 üzenetére
Támogatja... de sajna 1 modullal sem akar képet adni. Esetleg arra gondolok, hogy pont amiért a BIOS update lett volna azért nem indul, mégpedig a E6300 miatt, mivel régi verziós bios volt és sípolt hogy nem ismeri a CPU uCode-ját... lehet emiatt nem botol a Crashfree-sem
-
pilu01
senior tag
Viszont ha erre jársz lenne még egy kérdésem:
Mely opcióval lehet kikapcsolni, ha ki lehet hogy a bios számára nem megfelelő beállítás után, ujrainduljon a gép?
Mire gondolok?
Ha adok egy magasabb fsb-t, save & exit után nem indul el a boot, (mint a régebbi asus lapomnál, ami kiírta hogy failed és lépjek be a biosba és állítsak normál értéket) hanem sötét kijeltő fogad, és csak a táp ki-bekapcsolása után tudom újraindítani a gépet? -
pilu01
senior tag
Van ilyen a biosba:
-Flash Write Protection
This option is for BIOS protection function, selects disabled state, then it can update BIOS,
If the option is Enabled state, this is BIOS protection, then cannot flash write or flash
backup
Ez enableden van!A biosnak egy jumpere van, itt állíthatom a következőket:
NC-Dual_Bios
1-2-User_Bios
2-3-Safe_BiosDe ha be is állítom a jumpert, melyik billel jutok be a flash biosfrissítésbe? Mik a legelterjedtebbek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest