Új hozzászólás Aktív témák
-
mape22
csendes tag
válasz
szacsee #1438 üzenetére
Én is itt akadtam meg ezen az oldalon, hogy nem jött meg a regisztrációs email. Ezt a MSI Support-os dolgot ezt le tudnád írni nekem, mert nem tudom, hogy működik. Kerestem email címet, vagy valamit amin keresztül kommunikálni lehetne, de nem találtam még meg, ha egyáltalán email címről van szó.
-
mape22
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mivel az MSI PM8M-VH alaplapomon valami történt a bios-szal, és kiírta a BIOS ROM CHECKSUM ERROR-t, majd ez után kéri a floppy meghajtót. Nincs az alaplaphoz a neten semmi használható számomra, mivel az MSI oldal csak live update-et ajánl fel. Kerestem a hirdetések között meg fórumokat olvasva olyanokat akiknek ilyen alaplapja volt vagy van, de nem jutottam sokra. Ha valakinek ilyen alaplapja van és van hozzá biosa az légyszi szóljon, vagy bármilyen tippet szívesen fogadok, hogy hogy kelthetném életre a lapot.
Felmerült bennem két esetleges lehetőség illetve kérdés, de mivel nem nagyon vagyok benne a biosos dolgokban szeretném ha valaki felvilágosítana.
Az egyik az, hogy ha találnék egy ilyen működőképes alaplapot abból a bios az kimenthető-e?
A másik az az, hogy ha egy ilyen működőképes alaplapot találnék és nem lehetne kimenteni róla a biost, akkor a live update-tel le lehet-e tölteni a biost az MSI oldalról vinyóra és onnan másolva floppyra felrakni?Köszönettel Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged