- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
RAZERXX #3231 üzenetére
Az lényeges hogy át kapcsoltad a kis kapcsolót kártyán és így jól működik, jelölést látsz kis kapcsolónál??
A másik biosra így már indult ezek szerint.
Tehát még egyszer, fussunk tovább egy kört előröl kezdjük.
Kis kapcsolót kártyádon szerintem géped áramtalanitásával szabad csak át kapcsolni,>>>>de ha nem lenne igazam, majd kollégák jönnek és segítenek biztosan.
Sajna ennyit tudtam segíteni a témában, de kártyád topikjában jobban tudják a válasz nálam is.
A topikot nézd is meg. -
IstvánLászló
őstag
válasz
RAZERXX #3229 üzenetére
A kapcsolót átkapcsoltad a karin így már indult, >> erről még nem is hallottam pedig régóta dolgozóm, >> családom gépeinek karbantartásával is.
A helyrehozni az elrontott biost, dual bios van a kártyádon, alaplapoknál is így van megoldva, ha támogatják is, >> képes is vissza, >>írni az eredeti állapotába, >>másik fő csipből vissza írni, >> a mester rom gyári beállításait.
A kérdésem, >>kapcsolót, >> át, >>kapcsoltad a karin így már indult !igaz.
Hogyan tudnád helyrehozni az elrontott biost, >>tartalmát ki írt valamit, >>üzenetet, >>recover ilyet láttál??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged