- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
renegat1 #4049 üzenetére
Sziasztok üdv mindenkinek! Keresem azt a valaki kedves személyt, aki megírja nekem azt a 2*4 lábú állatkát újra, hogy jó legyen, mert fagyás történt frissítés kÖzben. A Lap Asrock Fatality Performance Am3+ . Megvan a boisz is amit rá kell tenni, csak soha ne válasszátok a windózon belüli frissítést. (Természetesen ez csak velem történhet meg, amikor már minden klappolt) Fizetek is érte. A részleteket privátban megbeszéljük. De ide is írhatsz, hogy megismerjenek mások is. Sokakat megnyugtatnál, hogy van remény. Tehát várom sok szeretettel, azt aki tud flesselni valamilyen külső bios csip fogadó kézi készülékkel. Köszönöm.
-
bot1978
senior tag
válasz
renegat1 #4052 üzenetére
Olyan USB-set láttam ezresért, amin CH341A chip van. Az alaplap árával összemérhető költségekbe nem verném magam. Szamárvezetőt láttam a neten, ha már megvan a szerszám, csak nem akarok olyasmit venni, amivel csak a szívás van... ha nagyon vacakolós olcsó "szerszámmal" akkor hagyom a fenébe.
ja igen, annyit akartam még kérdezni, hogy DOS alatt érdemes esetleg megpróbálni? Történhet bármi más, mint instant flash? Eddig mindig instant etettem meg vele a rom file-okat penről, de jól gondolom, hogy tökmindegy igaz?
Az a baj ezekkel manapság, hogy nem tudja az ember mi a tosz van. "Ha érzékel dedikált VGA-t, akkor egyes igpu-ra vonatkozó menük eltűnhetnek", de ég szerelme miért csinálnak ilyeneket? Miért nem lehet egy olyat elkövetni, hogy szakértő mód és minden menü ott van ha kell ha nem. Most ha van benn VGA nincs menü, ha nincs benn VGA kisípol, hogy nem talál GPU-t, mindegy melyik proci van bent toszik IGPU-t használni. Egyesével minden RAM bank működik, de egy csatornán egyszerre csak egy modul. Megy dualban az a kettő A1-B1 vagy A2-B2, de ha 4 modul van benne, akkor A1-B1 nincs megcímezve. Aida látja, hogy benne van, de a BIOS nem címezi meg.
És ebben az átok BIOS-ban nincs memory remap régen ilyen vót, régen minden jobb vót. Jaj de bosszantó dolgok ezek.
-
egymegegy1
tag
válasz
renegat1 #4052 üzenetére
Sziasztok végre találtam egy élő topikot bios ügyben. Van egy asus x370pro alaplaom ami a bios frissítés közben ujra indúlt munka folyamat befejezése előtt. Most se kép se hang , billentyűre egérre nem reagál. Sajnos a lehetősegeim kis városomhoz képest korlátozottak mivel bios flash-elésel (eeprom írásal) nem foglalkoznak . Arra gondoltam veszek egy eeprom írót [link] és maga megoldom feltéve ha nem túl bonyolult és nem kell forrasztani. Ezzel a kis kütyüvel házilag megoldható vagy bízzam szakemberre és küldjem pestre 2+2ezer posta +7 ezer ft eeprom írás?
Az alaplapon bios mellett van JTAG csatlakozó..
-
Gosor
csendes újonc
válasz
renegat1 #4049 üzenetére
Sziasztok. Hogyan tudom, frissíteni a biost ezen az alaplapon [link] ,hogy tudjma ezt a [link] CPU-t futtatni rajta. Salynos itt nemakarjak nekem frissíteni a boltok nemtudom miért és külön kell szakembert hívnom a házhoz ami jelen esetemben az alap lap árával is felér het.
Megtudom oldani magam is vagy kell egy másik alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged