Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiffTannem
csendes tag
Sziasztok!
Beszopódtam egy ASUS P6T Deluxe v2 lap bios frissítésével. Adott ez veterán alaplap ami hibátlanul ment a 2009-es bios-al, de én hülye gondoltam frissítem az utoló 2011-es kiadásra. Van is hozzá windows alatt futtatható progi (ASUS update) amit elindítottam. Leszedte a friss biost, törölte a régit, telpÍtette az újat, majd az ellenőrzésnél ERROR. Gondoltam visszaállítom a lementett régit, de odáig már el sem jutottam mert hibaüzeneteket dobált, hogy nincs felismerhető bios. Innen sejtettem, ha kikapcsolom a gépet akkor nincs visszaút. Ami az igazi probléma hogy annyira megállt a rendszer, hogy újraindítás után monitor fele nincs semmi jel és az USB-n sem akar látni semmit pl billenyüzetet, így kiesett a bios flash USB-ről. CMOS törlést megcsináltam, elem eltávolítást is, de semmi. Proci hűtő indul, optikai meghajtók pörögnek, de ennyi.
Valakinek van esetleg ötlete hogy lehet innen partra úszni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest