- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
N95 8Gb
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Gondoltam meghalt a végéa, azért nincs kép. Valószínüleg az volt a baj, hogy mikor összepakoltam a cuccot, első bekapcsoláskor bejött a BIOS és felkínálta a CPU órajel kiválasztását: 1700Mhz or 2260Mhz. 1.7-es celeRoncs szaggat(na) benne, persze, hogy a 2260-at választottam!
Azóta BIOS-ba sem lehet belépni Cmos clear, elem ki-be után sem. Most bedobtam egy üzletbe (nem a kirakaton keresztül
), ahol azt mondták : volt már hasonló esetük. Elemet kivették, hogy kicseréljék, de valami közbejött és elfelejtették visszatenni egy fél napig. Na ez kellett a lapnak, hogy magához térjen!
Mondtam, hogy most várjanak 1 napot, mert kb. annyi idő kell a lapnak, hogy elfelejtse, amit tőlem kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adobe Lightroom topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), ahol azt mondták : volt már hasonló esetük. Elemet kivették, hogy kicseréljék, de valami közbejött és elfelejtették visszatenni egy fél napig. Na ez kellett a lapnak, hogy magához térjen!