Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a BIOS-t, hogy a lap az új procit fogadhassa.
Már mindent próbáltam, de az istennek sem akar elindulni a folyamat, és nem értem mi az anyja kínja van.A lap egy Asrock B85 Pro4.
Pendrive egy Kingston Datatraveller 8Gb, ami már FAT32-re van állítva
(próbáltam üres HDD-t FAT32-re állítani, de nincs olyan opció a formázás menünél)BIOSba értelemszerűen belépek és indítanám a flash részt, be is jön egy kis ablak amiben írja hogy mi van, azaz látja a pendrivet és tartalmát, de meg is áll a tudomány.
Ezt a folyamatot csináltam, de az alsó 2 grafikus képen "látható" kis ablak már nem jön be.
Próbáltam a winowsos részt is, indítom rendszergazdaként, ahogy a leírás mutatja, de csak egy "ok""""" lehetőség jön be, ahol írja hogy az instant flash vagy internetes verziót válasszam.
Na és itt jön képbe a netről való frissítés, aminél megintcsak nem csinál semmit, mert a végén közli hogy nincs internetkapcsolat..
Tud valaki valami okosságot, hogy tudom ezt a nyavaját frissítésre bírni, és ne legyen felesleges kidobott pénz a prociért?
Üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest