- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibimad
senior tag
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
Azért irja ki a szöveget,mert floppy lemezen keresi a BIOS file-t.Itt már elmondták hogyan csináld.Egy floppyra ird ki az átnevezett BIOS file-t és inditsd el a gépet.Lehetőleg a jó file-t ird rá.
-
The DJ
addikt
válasz
Janesz1981 #7 üzenetére
Az én vagy a Csabika hozzászólását próbáld meg, valamelyik csak műkszik.
-
Janesz1981
tag
hali . Elem kivétel hasonlók nem segítenek . Engem az a floppys dolog érdekelne hogy is kéne pontosan
-
csabika999
csendes tag
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
1. letöltöd a legújabb biost
2. átnevezed a7n8x.rom - ra
3. rámásolod egy floppyra
4. beteszed a floppyt és restart -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
Asus alaplap, lehet, hogy már ez is crash-free BIOS-os.
Minek kell neked moddolt BIOS? Mit tud, amit a gyárni nem?
Amúgy ha crash-free, akkor berakod az alaplaphoz kapott cd-t indításnál és arról visszaállítja az eredeti BIOS-t. -
rdi
veterán
elem kivétel?
-
The DJ
addikt
Ha jól olvastam bele, akkor rá kell másolnod a command.com-ot és az awdflash.exe-t egy floppyra és azt berakni induláskor...
-
Janesz1981
tag
Hello ! Sorry hogy uj topicot nyitottam ezért, de felakartam flashelni moddolt biost asus a7n8x-e alaplapomra és nem sikerült
bios checksumm error ezt irja ki és nem csinál semmit mert bios boot block om van. Még csak a biosba se tok belépni se command prompt om sincs tehát hogy rá vehetném uj flashre. Kéri a floppyt de nem csinál semmit kiirja Source file not found illetve másik flashel kiirja hogy nem a megfelelö a program bios blockja vagy ilyesmi ..
. http://www.wimsbios.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5564&start=15 itt irnak róla de nem vágom mit bírnék csinálni pontosan meg hogy ! Szerviz moddolt bios miatt ugrik ugye :/ Nagy baj nem lehet mert biosa müxik ezek szerint csak vagy átkéne lépnem a bios blockot és ujra flasht nyomni vagy más mód. Aki tud légyszi segítsen ! Tényleg bocs uj topickért, de nem akartam sok sok hozzá szólást elolvasni !
msn címem ha igy jobb : yans@freemail.hu elöre is köszi ! Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- UHD filmek lejátszása
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest