Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
hali . Elem kivétel hasonlók nem segítenek . Engem az a floppys dolog érdekelne hogy is kéne pontosan

-
Janesz1981
tag
Hello ! Sorry hogy uj topicot nyitottam ezért, de felakartam flashelni moddolt biost asus a7n8x-e alaplapomra és nem sikerült
bios checksumm error ezt irja ki és nem csinál semmit mert bios boot block om van. Még csak a biosba se tok belépni se command prompt om sincs tehát hogy rá vehetném uj flashre. Kéri a floppyt de nem csinál semmit kiirja Source file not found illetve másik flashel kiirja hogy nem a megfelelö a program bios blockja vagy ilyesmi ..
. http://www.wimsbios.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5564&start=15 itt irnak róla de nem vágom mit bírnék csinálni pontosan meg hogy ! Szerviz moddolt bios miatt ugrik ugye :/ Nagy baj nem lehet mert biosa müxik ezek szerint csak vagy átkéne lépnem a bios blockot és ujra flasht nyomni vagy más mód. Aki tud légyszi segítsen ! Tényleg bocs uj topickért, de nem akartam sok sok hozzá szólást elolvasni !
msn címem ha igy jobb : yans@freemail.hu elöre is köszi ! Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Motorola Moto G31 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bios checksumm error ezt irja ki és nem csinál semmit mert bios boot block om van. Még csak a biosba se tok belépni se command prompt om sincs tehát hogy rá vehetném uj flashre. Kéri a floppyt de nem csinál semmit kiirja Source file not found illetve másik flashel kiirja hogy nem a megfelelö a program bios blockja vagy ilyesmi ..