- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én eddig egy-egy darabos feeder-ből csak használt chipet vetem ki
UV alatt látszik ha volt vegyszerrel kezelve, tehát levették, lemosták, golyózták.
De ettől függetlenül működött egy kivételével mindegyik. Az az egy elég kétes forrásból volt való, ezért aztán nem is csodálkoztunk...
Ami nem volt használt az tálcán volt golyózatlanul még, vagy egész guriga feeder-ben. -
laika1200
csendes tag
Fiolával vagy anélkül? Ha fontos akkor holnap ékszerész mérlegen mérek neked egy 25k-s pakkot
Compaq Presario CQ61, intel+nvidia. Csak a töltő aljzat melletti led világít, ha ráindítok kb. 5mp múlva az is kialszik. Meg tudja valaki mondani hogy a töltőáramkörön melyik fetet érdemes ilyenkor cserélni? Kettőt levettem, mérve jók, de a többihez ma nincs idegzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest