Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Kézfej, lábfej, szemek továbbra is gond, de jelentősen jobb mint pár hónapja. Gépek ábrázolása is gond, mert emberi értelemmel látod, hogy nem működnének. Komplexebb jelenetekkel is gond van, összekavarodnak a szereplők, meg eleve, ahhoz már AGI-hoz közelebb kell lenni, hogy megértsd a leírást, és abból egy reális kompozíciót feldobj.
Illetve nem tudod pontosabban elmagyarázni, mit is szeretnél, inkább csak efféle ihletet adsz neki. Szóval ha tudod elég pontosabban, hogy mit akarnál, csak nem akarod kidolgozni, akkor eléggé használhatatlan tűnik a cucc nekem. De csak úgy ingyen próbálgattam pár tucat kép erejéig. Próbáltam azt is - és itt lehet a következő ugrás, ha ezt tudni fogja - hogy én felvázolom a képet, és az alapján csináljon kidolgozottat. Egyenlőre valami absztrakt Picasso műnek vette, és ha meg megmondom mi van a képen, akkor ismét rátört a túlzott művészi szabadság.
De hát ez még a kezdet... Meglátjuk meddig bír ez elmenni. Amúgy az is nagy előrelépés lenne, ha tudni mint amit a DALL.E, hogy kitörölsz egy félresikerült részletet, és csak ahelyett generál újat (most csak teljes képre tud).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest