- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
#48138511 #753 üzenetére
Tényleg tök inkonzisztens kezd lenni az öko. Az ikonok évek óta mások Macen mint iPhone-on, úgy tűnik ez nem érdekli őket.
Össze-vissza vannak keverve a felületek, vision os-ből is van lopva iOS-re, meg akkor az iPhone 15-ös action button felülete is olyan, hogy nincs is több olyan full screen animálós menüpont a telefonban (ja, de a watch app valami hasonló, de mi köze ennek az órához?)
-
markknight
veterán
válasz
#48138511 #737 üzenetére
Megnéznék egy statisztikát arról, hogy hányan próbálnák (mármint ki az a hülye) a control centerből kikapcsolni a telefont. Az pont egy olyan opció amit bőven elég a beállításokba vagy egy dedikált gombra tenni (ami nem is létezik), mivel a kutya nem használja. Vagy mondjuk elég lenne nem eldugni a general alá. Totál indokolatlan az, hogy ott szerepel, az is, hogy hosszan kell nyomni, hiába magyarázod.
-
markknight
veterán
Nekem nincs kedvem a backuppal szívni. Nyomjak egy restoret, ami alapból gyilkolja az aksit, meg akkor 300 gigát húzzak le netről újra, ami szintén viszi az időt, majd ellenőrizzem mi az az app ami belépett és okés, mi az amibe újra be kel lépni, állítsam be a face id-t.. öreg vagyok már ehhez, a 18-at meg úgy se lehet elkerülni, az lesz és kész. Aki lemarad, kimarad.
-
markknight
veterán
Dióhéjban sok dolog tetszik a bétából, évről évre jobb és jobb lesz az egész, ez látszik. Settings menü nagyon letisztult lett, végre az alsó appokat egy külön szekcióba szedték.
-az ikonok színezgetését nem igazán fogom használni, őszinte leszek, nem tetszik de a feketítés sem. Az elején találtam egy olyan opciót ahol én tudtam kb manuálisan paraméterezni a színeket, aztán már nem is tudom hova lett, maradt a pipetta
-a photos app egy gyötrelem, rossz használni, túl van bonyolítva az egész
-control center menő, a widgetek nagyítása, húzogatása is tetszik. Az mondjuk más kérdés, hogy egyszer belövöm és majd évek múlván nézek vissza rá vagy esetleg ha teljesen átszabják mint most
-AI nincs még, Safari-s div elrejtés bugos, Siri a régi, ez majd úgyis érkezik, nem negatívum, tudtam róla mielőtt felraktam
-A jelszavak app teljesen indokolatlan mondjuk, el is rejtettem. De természetesen értem a logikát mögötte, rengeteg visszaélés, csalás és egyéb zajlik a világban, oda kell tálcán nyújtani a usereknek, szemét kiverni vele, mert különben nem foglalkoznának vele.Aztán egyelőre ennyi, a photos appot kéne nagyon átszabni mert én értem, hogy jópofák a javaslatok, meg az emlékek, hasonlóan mint google photosnál van, de ott főleg marketing célokat tölt be, itt úgy igazán nem érzem hasznát. Legalább lenne egy olyan opció, hogy fullosan a teljes kijelzőt töltse ki a fotók grid, de nincs.
Remélem jövőre a files appal is foglalkoznak picit, mert nagyon basic funkciókat lát el, a documents keresztbe lenyeli az egészet, ideje lenne mélyíteni a tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest