- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #22 üzenetére
Logikus részükről. Igen kemény szűrők vannak a tűzfalaikon és nyilván ezt valahogy kontrolálni kell.
Hülyeségnek hangzik de ha a vezetőik helyébe képzeled magad akkor teljesen magától értetődő hogy mindent kontrolálni kell. Ott van olyan hogy nem lehet tedimacinak nevezni a kedves vezetőt, ez miatt még a micimackó is tiltottNálunk ugye ez poén, ott meg természetes. Mondjuk ott jópár ország ilyen.
-
válasz
fatpingvin #20 üzenetére
Keresgéltem, elég sok infó van.
google: china tpm regulations
China has banned foreign TPM chips as far back as 1999 over national security concerns
https://www.makeuseof.com/why-chinese-users-cant-upgrade-windows-11/
China has banned the use of Trusted Platform Module (TPM) chips since 1999 and has adopted a homegrown solution called Trusted Cryptographic Module (TCM) chips. China did this due to security concerns over the TPM standard. So, OEMs in China include TCM chips in their products instead of the TPM chips that Microsoft is mandating for Windows 11.
Igazából a saját megoldásukat használják.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hengzhi_chip
(A zhaoxin lapon is ilyen slot volt szabadon amibe ez ment, alapból nem volt tartozék)
A TPM használata ott tiltott.
Nyilván a TPM feltétele Win11 esetén Kínára nem vonatkozik, saját megoldásuk miatt.
Mondjuk én TPM-et kikapcsolva sem érzékelek hátrányt win11-nél. -
Pikari
veterán
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Én azt értem, csak a kettővel ezelőtti igp-vel szaggattak az ablakok, és húzogatásnál laggoltak.
-
válasz
fatpingvin #2 üzenetére
Talán a KX-6000-est be tudom szerezni, ezt az újat még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest