- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
válasz
MikeWazowski #625 üzenetére
Nagyon nagy különbségek azért nincsenek a két telefon között. A hátlapi letisztult dizájn miatt volt a váltás…nincs semmi más a háttérben.
-
xhege
veterán
válasz
Szerintem jobb hasonlat, hogy van egy 18 milliós Skoda Superb, de megjelenik az új Fiat 500 11 millióért, és rájössz, hogy a dizájn baromira tetszik és egyébként is mindig egyedül utazol, ráadásul a várost sem hagyod el. Így talán érthetőbb.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jó, azt én sem látom értelmes cselekedetnek. 16-ot, 15-öt, de még 14-et sem váltanék le 16e-re. 13-at már lehet, 13 Pro-t meg talán (akku állapot függvénye). 12-t és régebbit simán.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Az olyan felhasználók miatt mint ő, jött létre ez a telefon. Az Apple tudja jól hogy úgyis megveszik, hogy miért? Nem tudják, de megteszik.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #618 üzenetére
Nem mindenkit érdekel annyira a fotózás, vagy 80%-ban beltérben használja így a kijelző kisebb fényereje se számít, MagSafe se létszükséglet. Árkülönbözetből pedig kijön egy AirPods vagy valami. Fehérben nagyon-nagyon tetszik nekem is ez a letisztult kinézet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest