- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igen, de egy vadiúj i16 128GB kézből véve is 330-360k között adnak. De még annyit sem ér lehet, mert a különböző GSM boltokban olcsóbb. És a vevő van annyira hülye/ravasz, hogy egy iStyle-os telóért is annyit adna, mint egy GSM boltosért.
Tehát a fórumozó eladta az i16-ot, ami maximum befedte a 16e árát. Na mindegy, csak nekem is furcsa ez.Mert aki elad mondjuk egy S24 szériás telefont, majd vesz egy A35-öt, mondván neki az i elég az érthető. Megveszi belőle a telefont és még marad is pénze.
-
Zsolt,72
senior tag
"szerintem az Xs jó fényviszonyok között jobb képeket lő, mint bármelyik 13 vagy 14 ideértve a pro modelleket is. Közel sincs annyira túlélesítve, mikrokontrasztolva agyon "processzálva" a fotó. Sokkal természetesebb."
Ezt meg tudom erősíteni. A természetesség hiánya, a túlélesítettség valóban jellemző (egykori 13-as felhasználóként írom).
-
janeszgol
félisten
Mondjuk erről érdemes beszélni. Én szeretem az élesített képet, a szemem (az agyam pontosabban) azt látja jobbnak. De ami nagyon túlélesített, az már valóban természetellenes, digitális hatású, plusz zajos is lesz.
Ugye a Samsung is most megy ebbe az irányba, hogy ne legyen minden annyira túlélesített... amit én meg pont szerettem.A legjobb az lesz, hogy ha lesz kiállítva 16e (elkezdődött már a hivatalos forgalmazása), akkor bemegyek az iStyle-ba és megnézem magam. Ott lesz úgyis 15 meg 16 is, nem viszem a sajátjaim összehasonlításra.
-
sno14
tag
Nálam a Telefon eszméletlen melegedése mellett, rendszeresen jelentkező dolog, hogy amikor tornyot vált a telefon, picit megszakad a média lejátszás vagy telefonálás, marha idegesítő. Sokat megyek autópályán, leginkább ott jelentkezik, városon belül, illetve lassabb tempónál nem tűnt fel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Persze, mert izzik a telefon a MagSafe töltés közben (de amúgy a vezetékes töltéstől is, elképesztően szar az iPhone-ok hőelvezetése). A közhiedelemmel ellentétben nem attól degradálódik egy akku, ha sok wattot pumpálsz bele rövid idő alatt, hanem a szélsőséges hőmérsékletektől (a mínuszokat is ide értve), meg persze a ciklusoktól, de az végképp kivédhetetlen, kopó-fogyó eszköz.
Én 11 hónaposan vettem a 14 Pro Max-em 87%-os akkuval, az előző tulaj folyton MagSafe töltővel agyalta az autóban (ahol navi közben tűzhet rá a nap is, micsoda jó kombó). Azóta benne van további másfél év lassan és még csak 84%-ra esett azóta. Csak a 30W-os töltővel töltöm és használaton kívül (értsd: nem terhelem amikor töltőn van).
-
Ádám16
addikt
Épp emiatt van szerintem a 16E-nek létjogosultsága.
Nagyjából hozza azt, amit minden más dögunalmas telefon ebben az árkategóriában, de azt legalább stabilan teszi.Írtam már máshova is, de nekem azért lenne jó átmenet ez a készülék 13 mini után, mert szerintem az iPhone XX-ig menni fog a fingreszelés, addig pedig azt hiszem, a 13 mini nem fogja jól bírni.
Egy innovációt látok, ami nekem nagyon bejön most a piacon, az a Mate XT féle zsebmobilból nagy kijelzős tabletté való hajlítgatás. Minden más lufi. A FaceID, a teli előlapos kijelző, az átgondolt gesztusvezérlés nagyot ütött anno, azóta igazán nagy dolgok nem történtek.
-
Csandi
őstag
Mondjuk egyébként mit akarunk, mit tudjon még egy telefon?
nyilván lehetnek ilyen elrugaszkodott elméletek, hogy tudja egy asztali PC erejét és fusson rajta olyan OS, de az ha el is jön egyszer még nem mostanában lesz. Azon kívül, hogy egy így is "mindent" tudó tégláról beszélünk ami csak egy nagy kijelző (tehát még a design-okban sem lehet annyit variálni, bár ez engem nem is zavar, jók a mostanik), mit lehetne még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiMedia lejátszók
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest