- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nekem van sima 16-om, imádom, de nem éri meg a 100k felárat a 16e-vel szemben. Persze én örülök az autofókuszos szélesnek, ez nekem kellett, jobban, mint egy 5x zoom (Pro, azt sose használnám). De nem éri meg a felárat szvsz. A sima 15 sem az 50k felárat szvsz.
Persze hogy milyen lesz a 17 azt nem tudom. -
törölt tag
Dynamic Island kb. annyira van kihasználva a fejlesztők részéről, mint régen laptopon a Touch Bar... cserébe jobban "belelóg" és feltűnőbb mint a notch. Apróságokban hasznos a DI, ott látod a timert, zene appot stb. de nem 100 ezer forintos hasznosság.
UWB chip vagy MagSafe inkább jobban hiányzik belőle.
15-ben nincs AI, most még gyerekcipőben jár és nem annyira számít, viszont lehet 2 év múlva már jobb lesz az AI helyzete.A 16e árazásról egyre többen elmélkednek, hogy ősszel a 17-re rádobnak 100 dollárt, lesz még drágább 17 Air is, 16 és 16e kicsit olcsóbb lesz, azért lett a 16e most így árazva, hogy legyen miből engedni, az AI nélküli 15 pedig biztosan kikerül a kínálatból.
Redditen látni posztokat, amerikai szolgáltatóknál milyen trade-in deal opciók vannak, 24-36 hónap szerződésre, ott tényleg egyszerűbb a dolog. Apple-től ott a refurbished 15 Pro is jobb ajánlat most.
Itt nálunk viszont taktikázni kell. Jól ki van találva az ár létra a kínálatban, hogy tereljenek a 16 felé, de a 16e se rossz vétel ha a plusz kamera képességek nem érdeklik a vevőt. -
csendes
addikt
Nekem volt céges Samsung A* és iPhone SE is. A gyenge akku miatt az összes SE egyfolytában töltőn volt az irodában, csak akkor vették le, amikor kimentek. És a kijelzőt tekintve is sokkal jobb volt a Samsung, nagyobb méretű, nagyobb felbontású és az AMOLED miatt napfényben jobban is látható. Most az új
SE16e már majdnem utolérte ezeket tekintve a Samsung A*-ot és nem is olyan sokkal kerül többe. Sőt, a biztonsági szoftverek árát is figyelembe véve már olcsóbb is lehet. Egyébként céges célra mindkettő megfelelő. A Covid alatt két hónapig nem tudták az SE-t beszerezni, átmenetileg egy használt nyomógombos Nokiát adtak, az volt a legjobb, mármint arra, amire nekem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest