Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ez kb mobil szint. Durva, hogy itt tartunk 2023-ban.
-
Dilikutya
félisten
Időszerű lenne beléjük nyúlni, mert vannak bajok.
Vettem egy 4K monitort, de a War brutálisan csúnya rajta natív 2160p-ben. Olvastam, hogy másnak is ez a baja, 1440p fölött akármi van beállítva, a tesxtúrák low-ként látszanak.
De amúgy joglejárt cuccok, mint a régi Marvel játékok (Wolverine, Deadpool, korábbi Pókember). Egyhamar szerintem nem térnek vissza. -
mg1992mg
őstag
TF játékoknál nálam még mindig a War for Cybertron és a Fall of Cybertron az etalon. Tudom, és ahogy látom, ennek nem is az a célja, hogy felérjen azokhoz, de egy remaster, vagy egy hasonszőrű új rész jöhetne megint.
-
-
Dilikutya
félisten
Attól nem lesz jó egy film, hogy hangrendszert lehet tesztelni.
Én pl. rühellem amúgy is a dübörgést, zene, robbanás kva hangos, a beszéd meg csak sutyorog. Az első film amúgy szódával elment, mondom ezt ős G1 fanként, de a másodiktól kezdve botrányos lejtmenet.
Az újat még nem láttam, de nincs nagy bizodalmam benne, pláne ha a végén pillanatok alatt lenyomják Unicront is. Az Űrdongó film volt kb. az igazi TF mozi, az egy kicsit hozta a régi G1 hangulatot. -
DeFranco
nagyúr
Érdekes, hogy a G1 mostanra mennyire marginalizálódott, ritkán asszociálnak arra már, ha a transformers kerül szóba.
Egyébként sajnos a G1 mozifilm összes magyar szinkronja botrányos lett, akkor még elment, de a gyereknek már emiatt nem mutatom meg. Nekem nem lenne probléma az eredeti nyelv, de neki még igen, pedig apaként bakancslistás volt hogy ezt együtt megnézzük.
-
icemad
nagyúr
Nekem egyedül a képregény és az első rajzfilmsorozat tetszett. Meg az Űrdongó film eleje, ahol ugyanezek a figurák voltak. Nem értem miért nem abból csinálnak valamit. Michael Bay féle filmek is nálam a szemét kategória. Azt se tudja az ember, ki kivel van, a történet ultragagyi, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest