Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
T. Szaktársam! Véletlenül nem ismer olyan gyártót, amely csaknem feleekkora s nem garázsajtó-méretű telefonházba probléma nélkül helyez el 5000-es akkut - ez a házméret-akkuméret hadova a legnagyobb tévedések egyike a mobilról. Én ismerek telefont, amelynek hossza 140 mm - és 5000-es akku táplálja, az akku "szétteríthető" - pl semmiféle technikai v. inkább technológiai magyarázat nincs arra, hogy annak idején az S10e-be törpe-akku került, de maradjunk az ominózus gyártónál, mérnök voltam, de csak voltam, s tévedhetek, ám úgy rémlik, a 139 mm-s Redmi 4X-ben sok évvel ezelőtt 4100-es akku volt. (A régi-régi "kicsi" Huawei Y6 Pro-ban is mintha 4000-es akku lett volna, 6 évvel ezelőtt.) Sokkal nagyon probléma a 12-es csíkszélesség.....
-
Valahogy hülyék, hogy ezt nem adják ki mondjuk egy 6,1-es kijelzővel...
Nagyobb méretre ott vannak a Note modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest