Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Most vettem 3 napja a Makrotex-nél 22''-os Belineát, eddig a 3 nap alatt nem volt semmi hibája, majd meglátjuk pár hét múlva (nálam a monitorok napi min. 16 órát mennek, nem ritka a 70 órás folyamatos bekapcsolt állapot sem, TV miatt).
A Makrotex 2 kábelt és garanciapapírt ad hozzá, dobozt nem, a képernyő pukkantós papírral le van ragasztva, és egy kicsit koszos volt a burkolat elölről, de ezt 5 perc alatt le lehetett sikálni. Tavasszal még 30+ÁFA volt az ára 1 év garanciával, gondolom csak azért vitték lejjebb, mert nagyon nem vitte senki (akkor is 65+ készletük volt). Teljesen sérülésmentes, tényleg A kategória.
Iszonyú nehéz, még most is fáj a hátam, mert 2. emeletre kellett felcipelni. A Makrotex.hu-n levő driver nem jó hozzá, nem is találtam a neten sem jót: van egy driver 108080-as(!) 17''-os monitorhoz, aminek a max. felbontása 1600*1200, az kering a neten mindenhol, így maradt az XP alap monitor-drivere.Viszont ez teljesen kihasználja (2048*1535@75Hz, én így használom), az Everest is felismeri, úgyhogy nincs gond.
A képe nagyon szép, a két szál a legnagyobb felbontásban is csak akkor látszik, ha figyelem (1-1 pixelsor magasságú 2048*1536-ban). Viszont nem találtam kontraszt- és fényerő-állítási lehetőséget.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest