Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P.H.

senior tag

Most vettem 3 napja a Makrotex-nél 22''-os Belineát, eddig a 3 nap alatt nem volt semmi hibája, majd meglátjuk pár hét múlva (nálam a monitorok napi min. 16 órát mennek, nem ritka a 70 órás folyamatos bekapcsolt állapot sem, TV miatt).
    A Makrotex 2 kábelt és garanciapapírt ad hozzá, dobozt nem, a képernyő pukkantós papírral le van ragasztva, és egy kicsit koszos volt a burkolat elölről, de ezt 5 perc alatt le lehetett sikálni. Tavasszal még 30+ÁFA volt az ára 1 év garanciával, gondolom csak azért vitték lejjebb, mert nagyon nem vitte senki (akkor is 65+ készletük volt). Teljesen sérülésmentes, tényleg A kategória.
    Iszonyú nehéz, még most is fáj a hátam, mert 2. emeletre kellett felcipelni. A Makrotex.hu-n levő driver nem jó hozzá, nem is találtam a neten sem jót: van egy driver 108080-as(!) 17''-os monitorhoz, aminek a max. felbontása 1600*1200, az kering a neten mindenhol, így maradt az XP alap monitor-drivere.Viszont ez teljesen kihasználja (2048*1535@75Hz, én így használom), az Everest is felismeri, úgyhogy nincs gond.
    A képe nagyon szép, a két szál a legnagyobb felbontásban is csak akkor látszik, ha figyelem (1-1 pixelsor magasságú 2048*1536-ban). Viszont nem találtam kontraszt- és fényerő-állítási lehetőséget.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák