- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
11-el jött ki és be is volt ígérve a 12-es, de végül nem lett belőle semmi. Nem azért, mert nem lennék meg nélküle, de minél frissebb a rendszer, annál időtállóbb a cucc. Lehet, nem a legélesebb kés a fiókban a tab, de nekem tökéletesen megteszi. Semmi bajom a sebességével. A kijelzője is nagyon szép. Tartalomfogyasztása bőven megteszi. Mindenesetre Realme cuccot többet nem veszek. Főzött droid van rá, de semmi kedvem szórakozni vele. Egyenlőre még minden elfut rajta.
Már nem tudom, valamikor tavaly előtt vettem. -
válasz
SkyLine3000 #1 üzenetére
Azon az ársávon nem meglepő, megjelenéskor egy elavult hardverre épülő tablet volt.
A Pad2 Lite-ban azért értékelhetőbb a G99. De a frissítés nem garantált.
Tán vettél egy Realme Pad-ot?
-
SkyLine3000
addikt
És a Pad 2 Lite ugyanúgy nem fog kapni pár biztonági frissítésen kívül semmit sem, mint a Realme Pad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged