Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
2 MP
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Jakesz
őstag
Már unalmas, hogy egy Poco kapcsán még mindig ezen megy a problémázás. Mégis mit vártok 150-200 ezer forintért? Hogy nem lesz semmin spórolás, és Galaxy S23 vagy iPhone 14-szintű csúcsminőség lesz? Le kellene már szállni a realitás talajára, vagy ha ennyire fontos a tökéletes ultraszéles vagy makro, akkor lehet választani az említett Samsungból vagy iPhone-ból 2-3x-os felárért cserébe.
Ezek a Poco telefonok a Redmivel együtt kiváló készülékek azért az árért, amennyiért kínálják őket. -
Jakesz
őstag
A Xiaomi csúcstelefonjainál már sajnos nem ilyen rózsás a helyzet, azok kifejezetten rossz ár-érték aránnyal rendelkeznek. Annyiba kerülnek, mint a Samsung vagy az iPhone, viszont kamerában nem éri el azok szintjét, a szoftvertámogatottság meg kimondottan katasztrófa 500-600 ezer forintos ár mellett. De ez legyen a Xiaomi csúcsrészleg baja, a Poco és Redmi értékéből nem von le.
-
gabenh
tag
Ha a realitás talaját nézed 200ból már veszel egy s22őt, vagy egy realme gt2 prot újonnan ami nem egy liga, szóval szó nincs itt felárakról.
Persze senki nem mondta hogy a Pocok ne lennének jók, jómagam is használtam a márkából megelégedettséggel. Csupán 150-200ért bármennyire is furcsállod akad jobb ajánlat is -
Füleske
őstag
Szerintem a kamera és az árazás közel azonos, a szoftvertámogatottság valóban jobb a Samsungnál. Annyira azért nem vészes ez sem a csúcs kategóriában, pl. a MI 10/Pro kapott android 13 - at 3 évvel a megjelenés után.
Annyi a lényeg, hogy aki nem akar 2/8 MP kamerákat, annak rengeteg lehetősége van erre, akár házon belül, ha MIUI kell. -
roli543
őstag
Ahelyett a 2MP-es vacak helyett amit ki is hagyhatnaj, mehetne egy picit jobb ultraszéles, lásd NothingPhone1. De ezeknek az a fontos hogy legalabb 10 kamera legyen a hàtlapon, amiből 8-9 használhatatlan.
De azt gondolom, hogy ha lenne egy nagyon szuper kamera, és más nem, még mindig jobb lenne, mint ezek a filléres vackok. Számomra ez (évek óta) gagyi hatást kelt. Értem, hogy nem mindenkinek, de szerintem ez így gagyi.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
tomboy0013
veterán
-
dilajoska1
őstag
A T sorozat ugyanez. Kamerákat nézve max csak főkamerában fejlődnek. 12T pro-ba is képesek voltak belerakni a 8+2-es párost
.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Jakesz
őstag
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
A Poco F2 Pro már egy 3 éves telefon, és akkoriban került 180-200 ezer forintba. A mostani forinthelyzet mellett ez manapság 300 ezer körül lenne. A Poco arra ment rá valószínűleg, hogy nem adja drágábban a telefonjait, hanem inkább spórol bizonyos tulajdonságain, hogy tartani tudja az alacsonyabb árszintet. Ennyi az egész. Akinek ez nem elég, az most is vehet olyan telefont 300 ezer körül, mégha nem is a Pocotól.
-
tomboy0013
veterán
130-ért vettem 2020 szeptemberében. Nem hivatalos áron, de nem is volt hivatalos forgalmazás (volt ettől olcsóbban is kicsivel). 300-ért most Pixel 7 Pro-t vettem pár hete normális helyről (Alza). Csak a viszonyítás kedvéért.
Az ár felfelé kúszik itt is, a funkciók meg herélve vannak mellette. Az egyiknek illene maradni.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
őstag
válasz
dilajoska1 #16 üzenetére
És hol itt a probléma? A drágulás külföldön is felütötte a fejét 3 év alatt, de 20 dollárral még mindig olcsóbb lesz az f5. Csak valamivel kevesebb megapixel lesz az ultraszéles kamera, ennyi kompromisszum mellett ez teljesen jó.
-
dilajoska1
őstag
Elviekben fog ennyin nyitni. De akkor vegyük pl. az új T sorozatot. Az küföldön is jóval drágábban nyitott mint pl. a 10T sorozat és még is gagyibb kamerapárost kaptak a főkamera mellé.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
gattolino
senior tag
Xiaomi is egy ócska vacak lett. Még az F2 Pro izgalmas volt. Azóta lejtmenet van itt is.
A Mi széria meg elment iPhone árba támogatás 3 év
Gratula aki ezt megveszi.Vivo X90 Pro Plus
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #18 üzenetére
Igaz hogy sokmindenben fejlődött de azért szerintem belefért volna abba is egy jobb ultra és egy macro lencse.
-
klaya86
senior tag
Kíváncsi vagyok mikor lépi már meg valamelyik gyártó, hogy elhagyják a 3. felesleges makró szarokat és széleslátóból rak egy minőségibbet mondjuk. A hajam égnek áll, amikor 250-300 ezres ár mellett látom a 8+2mp-t.
-
Pro verzióra kíváncsi leszek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mano660
tag
Pár éve olvastam egy cikket (sajnos nem találom), mely szerint a 2 mp-es kamerát a kínaiak a QR-kódos fizetésre használják. Ez talán magyarázhatja, hogy ennyire ragaszkodnak ehhez a kamerához.
-
ofgm
tag
Nekem még mindig az F2Pro üzemel. Amire én használom a készüléket (még) mindig megfelelően gördülékeny, a rendszere is tökéletesen kielégíti az elvárásaim. Ugyanakkor, már tavaly vártam, hogy na talán az F4Pro elcsábítja a pénztárcám, aztán nem így történt. Mikor megérkezett, nem éreztem azt az igazán átütő hűha érzést... Gondoltam, semmi baj, nem nagy ügy, mert az F2Pro még mindig jó és jövőre már úgyis tuti elhozzák az új innovációs fejlesztéseket az F5Pro készülékben. Csalódtam, nem érzem most sem, hogy elérkezett a váltás ideje. Talán majd jövőre...? Annó, az LG G3 után volt egy ilyen érzésem, amíg meg nem szűnt végleg az LG mobil ág is, így a G3 volt az utolsó LG telefonom, pusztán azért mert már nem tudtam a többi készüléküket elfogadni. Aztán jött egy nagyon jól árazott MiMix2, imádtam, de azt a vonalat is kénytelen voltam feladni, mert ott meg egy bizonyos lélektani árazás után már nem voltam hajlandó többet fizetni olyasmiért ami ár érték arányát elveszítette, így jött a képbe az F2Pro. Jó döntés volt, bár egy dolgon változtattam még a vásárlást követően szinte azonnal, indonéz rom került rá a "szabadság" jegyében. Szóval, most még marad az F2Pro, aztán meglátjuk mit hoz a holnap...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gattolino #19 üzenetére
Ha 200 körül lesz, akkor lesz, aki megveszi az F5-öt. ( Mert a Redmi variánsa se túlzottan drága.
A drágább termékeknek is van vevőrétege, te is megvetted a Vivot.
Őszintén, nekem fotózás terén egy darab normális főkamera kellene, semmi több... Abban legyen jó szenzor, OIS, EIS és kész... A többi sallang.
( váltani nem fogok mondjuk ezekre, hacsak nem lesz valami nagyon eltalált ár )
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
-
nonsen5e
addikt
Igazából, amennyire nem használhatóak semmire ezek a 2MP-s kamerák, én leginkább azt, hogy hagyják le őket, és legyen annyival kultúráltabb kinézete a telefonnak.
Hatalmas megelégedéssel használom az X3 Pro-t, de ha holnap a hátlapjáról lerohadna a három mém-kamera, kicsit sem hiányoznának, sőt.
D4 klán: HunPH - invért privát rám
-
rosta11
tag
válasz
dilajoska1 #32 üzenetére
Nagyon jók !
A makrózás nem olyan egyszerű, mint amikor egy épületre ráfotózunk. Ez egy macerás művelet még egy profi géppel, makró objektívvel is. -
-
berzser67
tag
Azt írják, hogy már lehet rendelni, ez igaz?
-
-
Füleske
őstag
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
Az egyik tesztben jók a hangszórók, a másikban meg nem?
Valamint már az F2 Pro is kijelző alatti ujjlenyomat olvasós volt.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Arab Emirátusokba érkezett a két modell, sok meglepetést nem tartogatnak az árat leszámítva, csak azt meg nem közölték.
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest