Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
Keresés
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Átnéztem, de egy szó sincs arról, hogy hogyan tudom a mostani azaz a gyári bioszt lementeni. Arról sincs, hogy az újjat hogyan tudom rátenni. Kérem valaki írja le. És ne másik topicot mutasson.
-
MasOyama
őstag
Tesókám. Ott nem találtam semmit sem. Nekem amolyan lépésről lépésre dolog kellene.
-
MasOyama
őstag
Az atiflash progi megvan, meg a 9500 pro biosz is. De a régit pl, hogyan tudom lementeni?
-
MasOyama
őstag
Kérem valaki magyarázza el pontosan, hogy hogyan kell. Alaplap bioszát cseréltem már, azt tudom. Az is kellene, hogy mit honnan tudok letölteni ami kell hozzá. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest