Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jakuskacsa

senior tag

válasz Gyuri27 #106848 üzenetére

Egyetértek...
    Viszont nincs összefogás, nincs olyan vezető személyiség jelenleg (vagy volt esze és már rég nem itthon él) aki mögé fel lehetne sorakozni, hogy változtass a környezeteden. Igenis sok minden értelmesebben, egyszerűbben, és rugalmasabban működhetne. Ahhoz viszont ösznépi akarat és hozzáállás kellene, amit ha megemlítesz a legtöbb itt élőből csak azt váltja ki, hogy lusták erre, meg jön a "'úgysem változik shemmi'", meg a 'jóvanazúgy' . Gyuri, az hogy Te meg én látjuk ezt, és még jó néhány ember, attól még Magyarország lakosságának a 15% -a ha egyáltalán az felismerésig eljut, nemhogy addig, hogy tegyen is érte... És ez a baj..

nagynorbiman: Én azt hittem, hogy a rendőrséget nemcsak pénzbeszedési opcióval látta el az állam, tévedtem, emberi dolog... sajnos már csak nekik is ennyi a funkciójuk.
    Anyósom dettó ugyanígy járt, csak neki 100e ft-s aranynyakláncot téptek ki a nyakából. Tettes megvan, semmi bünti, vagy kártérítés.

[ Szerkesztve ]

A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák