Hirdetés

Aktív témák

• weihe

tag

Nos, ennyi volt Zsoltnak a Forma-1 egy időre.
    A korábbi reakciókhoz: szvsz neki is annyira volt új a pálya, mint a többieknek, hiszen az átépítés után nem nagyon versenyzett még rajta.
    Óriási sporttörténelmi esemény: ok, lehet, hogy túloztam, de nagy dolognak tartom akkor is. Főleg, hogy véleményem szerint egy jó darabig senki nem fog megint odakerülni. Én elhiszem, hogy Amerikában nem nagyon ismerik, és mégkevésbé ismerik el a Forma 1-et, de nekik megvan a saját biznicük, épp elég azzal foglalkozniuk (számomra érdekes lenne egy technólógiai fejlettség szerinti összehasonlítás az óceánon túli versenysorozattal, de mivel nem nagyon ismerem az indy-t nem mondhatok véleményt róla. Pl.: ott még asszem mennek a turbófeltöltős motrok, ami az F1-ben már nincs, mert túl gyorsak lettek a kocsik vele. Azt sem tudom, hogy odaát a biztonságot elősegítendő milyen intézkedések vannak, ha még egyáltalán turbós gépekkel mennek)

Meg persze egy másik oldalról megközelítve a dolgot: ha belépünk az EU-ba, és az EU-ba előbb-utóbb betiltják a cigik reklámozását, akkor a F1 el fogja hagyni Európát (szvsz, hacsak más, tőkeerős vállalkozások nem látnak benne fantáziát pl. IT-ipar, ami mondjuk már a Williamsnél megfigyelhető), és akkor mégkevesebb esélye lesz magyarnak bekerülni oda, mert akkor már az esetleges hazai bafaktetőknek sem lesz piaci érdekük a dologban. És akkor sokkal kevesebb magyart fog érdekelni az egész 'cirkusz' is ... tehát méginkább elképzelhető, hogy többet magyar ne szerepeljen a sorozatban.
    Ezért csak nnyit kérek : Becsüljük meg érdemeinek megfelelően ezt a mai versenyt, a magyar szerepléssel együtt !
    Akit nem érdekel az F1, annak úgyis mindegy, hogy szerepelt-e (és hogy szerepelt) egy magyar srác benne, akinek meg számít, annak így is, ezzel a harmincakárhány körrel is nagy élmény volt !

Aktív témák