Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Ha Bambergert is mindenki tehetsegnek tartana akkor neki is fizetnenek, hogy verenyezzen meg akkor is, ha Kozep-Bantusztanbol van.
Egyebkent a F1 vonalon a finnek azert nem annyira nagy nemzet... inkabb rally-ben jok. (F1: Keke Rosberg (1VB), Mika Hakinnen (2VB), Mika Salo (1GP), Kimi Rakionnen (1GP)). -
Den
veterán
azért azok nagyobb vásárló erejűek. Az is számít hogy az az ország mennyire van benne a köztudatban. raikönnent mindenki nagy reménységnek tartja és nagy rajongó tábora van mert a köztudaban az él hogy finnországból jó versenyzők jönnek. viszont a világ autóverseny rajongóinak nagy része azt sem tudja hogy magyarország létezik.
-
Bgs
senior tag
-
Bgs
senior tag
Hat ez azert igy, ebben a formaban nem igaz.
Szerinted a F1-ben hany pilotanak fizetnek es hany fizet azert, hogy ott legyen. Az az egy-ketto van ott sajat penzbol aki nem eleg jo, hogy szerzodtessek, de valamilyen ceg vagy allam reklambol szponzoralja. Szerinted Schumacher-t mikor tamogatta a Nemet allam a karierje folyaman ??
De vehetunk kisebb pilotat is, Fisichella, Heidfeld, stb., stb.
En inkabb ugy mondanam, hogy neha elofordul olyan is, hogy egy pilota fizet azert, hogy ott legyen. Es nem orszagos koltsegvetes szinten... -
JC
tag
Sajnos csak a tavalyi pár futamot láttam, ideit még nem. De az itt leírtak alapján nem egy nagy szám a srác.
Miért nem találnak mást helyette ebben az országban?
Tavalyi interjúi alapján nagyon sötét a gyerek.
A Jordan tesztpilóta állást is Frankl járta ki neki, ettől még inkább dagad a melle a hülye gyereknek.
Egyetlen esélyes lett volna eddig Kesjár kár hogy meghalt.:(( -
Apika
addikt
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
És főleg úgy, hogy a tavalyi világbajnok autóban ül, és a csapattársa idén többször is állt a dobogón...
-
-
Apika
addikt
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Talán azért nem ér el eredményeket, mert nem bevállalós. Nyugodtan autózgat a többiek mögött, és talán arra blazírozik, hogy kiesnek előle. De így sohasem fog a dobogón állni. :(
-
Flash (The Original)
tag
Engem ez nem nagyon vigasztal! Szurkolok neki, de nem nagyon reménykedek!
-
Apika
addikt
Sajnos az eredmények sehogyan sem akarnak jönni. :(
De annak viszont lehet örülni, hogy minden versenyen célba ért. Rajta kívül ezt egyedül az éllovas tudja felmutatni, ők ketten fejeztek be minden versenyt. -
RAM
őstag
Legújabb verseny eredmény egy 9.hely, ami = a 0-val, azaz 0 pont! :U
-
rlazol
veterán
ezekről nem tudok. De a tény az, hogy a tavalyi világbajnok autóval a csapattársa rendre nyeri a futamokat, neki meg a 6. hely a legjobbja. Ez nem jó. Meglátjuk, én neki drukkolok, csak nem bízok benne! és nem szeretném, ha a t. kormány az én adómból reklámokokból befizetné őt 2 nagydíjra, amin esetleg (vsz.) jól beég
-
Szőrös
veterán
Csak 1-2 dolog : ne hasonlítsd már a gokartot 1 F3-as verdához öcsém .Ég és föld. Nem akarom védeni ezt a Zsolt gyereket , nem ismerem , lehet télleg bunkó meg egyéb. De ha jól emléxem amikor bekerült ebbe a csapatba 1ből megdöntötte Hungaroring körrekördját - perzse azt amit F3mal mentek - meg ha jól emléxem még máshol is , talán Olasz pályán ? Passz.
Faxom tele van már az olyan emberekkel , akik egyből leugatnak valakit azé mer esetleg kikerül a nemzeközi porondra meg jól megy neki népszerű blabla. Nehogy má jó legyen1 annak a vkinek .
Tipikus paraszt magyar mentalitás. Akinek nem inge..... -
PiSoft
tag
Zsoltikánkról csak annyit, hogy pénzért valóban sokmindent el lehet érni, de sajnos tehetséget, tudást, reflexeket, stb... nem lehet rajta vásárolni. Elnézést a következő példáért azoktól, akiket megsérthet, nem azzal a céllal írom ide. Azt hiszem nagyon jól illusztrálja a dolgot. Tegyük fel, hogy én egy mozgássérült ember vagyok, nem mozog se kezem, se lábam. Életem álma az, hogy autóversenyző legyek. Tele vagyok lével, az egész F1-et, úgy ahogy van, meg tudom venni. Mégsem lesz belőlem soha a b...s életben pilóta. Sajnos Zsoltikánknál is hasonló a helyzet, bár nem ennyire sarkított. Az F1-es pilótákhoz képest ő mozgássérült. Ha tetszik, ha nem.
Nem vagyok nagyképű, ha azt mondom, ennyit én is meg tudnék csinálni, láttak már sokan engem go-kartban, és azt mondták, nagyon megy. Pedig még csak nem is én vagyok a legjobb a környéken. Közel sem.
A másik meg az, hogy rólam legalább feltételezik, hogy az IQ-m a pozitív tartományban mérhető...
Üdv:
PiSoft -
rlazol
veterán
egyrészt ugye örülök, mert mégiscsak van honfitársunk az F1-ben, bár nem feltétlenük tudom, hogy ez mitől jó (nekme). Ui. én a jó futamokat szeretem, és nem vagyok róla meggyőzve, hogy vele javulni fog a színvonal. Viszont rajta keresztül esetleg más fiatalok kedvet kapnak rá itthon, ha látják, hogy van esélyük, és több odafigyelést egyebet kapnak, esetleg kiderül, hogy nagyobb tehetségek. És ez jó.
másrészt a húgom az évfolyamtársa volt a középsuliban és nem volt elragadtatva tőle. Mármint a ragyogó szellemétől, ami éppenhogy átsegítette az érettségin. Testvérem kifejezetten unintelligens, nagyképű bunkónak titulálta, és nem jó, ha ilyen ember ''képviseli az országot''.
Egyébként emlékszik még valaki arra a gyerekre, aki 17 évesen a Dortmund színeiben a 3. gólt lőtte a Juve-nak a BL-döntőn? Ő is nagy tehetségnek lett elkönyvelve, de komoly tanulási problémái voltak. Nem is lett belőle tartós nagyvállogatott vagy nagy sztár. Szerintem BZS ua a helyzet
ellenben mostanában 6. lett, és az már jó eredmény.
HAJRÁ! -
slug
senior tag
Szerintem apukája befizette Zsoltot (boccs, aki a szívére vette).
-
RAM
őstag
Hányadik lett legutóbb a srác?
Azt tudom, h az 1-2. kiütötte egymást :D :D
Valahogy nem dicsekednek vele. :(( -
rii
nagyúr
baumgartner zsolt: kerüjjön be jaz fomra 1-be!!! pénzeé? és? ez bevett szokás. had legyen benne a 22-ben....
magyar foci: szerintem az a baj, hogy aki kap külfölröl meghivásrt, egyböl itthaggyja magyaro-t. nemtom. szerintem itt döl el hogy kia magyar. és itt a foistának nem 50.000 és 5.000.000/hó közt kell válsztania, hanem itt is asszem 16.000.000 kpanak /év? az tisztes. nemtom mijé kell elmenni. részemröl hazaárulás :)
palik: szóra sem érdemes, csak szidásra. maratt volna a dakarban, legalább ne halanám a hangját.... semmi érdemlegeset, technikait, érdekeset, történeti jellegüt, ujdonságot nem tud hozzáfüzni .... akik mellette ülnek, azok viszont néha tudbnak csak megszólalani,de egyböl ütös-hangszeresek ne sziggyatok... PLS THX :) -
rii
nagyúr
nemtom miröl beszéltek. ki néz ma még forma 1-et...? :) én eddig néztem, meg nézném is ha a sumi kölök nem lenne állandóan elsö, igy dögunalom.... ez az év tök jól indult, de mintha már megint a ferrari tul magasra törne .... vagy ti forma 3000-t is néztek...? mer az YEAH... ui.: bocs a ferrari&sumi rajongóktól....
-
Zsiba
senior tag
Hát ez f@sza volt...
A Eurosportnak pont sikerült kivágnia a 4-10. kör között történteket.... :(( Ugye Zsolt kocsija a 8. körtül volt meghibásodva és elvileg a 6. helyről esett vissza.
Nos a 3. körben még 8. volt, tehát a lényegről maradtunk le... Pedig az elején jól ment Zsolt. Sajnálom, hiszen így nem túl jó versenyezni, hogy mindig van valami gond a kocsival... :( -
zsoltee10
addikt
Némileg elszomorít az, hogy sokan nem örülnek annak, hogy Zsolti képviseli az orzságot a Forma1-ben. Nem a legtehetségesebb pilóta az orzságban ez biztos. De neki sikerült elérnie, hogy felvegyék tesztpilótának legalább. Segítettek neki, persze. Apu nyomta bele a lóvét, igen. ÉS? Ha megteheti, tegye. Pénz beszél, kutya ugat. Ez van. AKKOR IS VAN MAGYAR A FORMA1-BEN! És ennek kell örülni!
-
Szalma
őstag
(Én örülök B. Zsolt eredményességének. Számomra elegendő az, hogy viszi a magyarok hírét szerte a világba. Ő megteheti, mert van mögötte háttér. Kellenek az ilyen emberek! Kedvencem Fa Nándor: kőgazdag fickó, akinek már a nagyszülei is pénzesek voltak és csak hajókázott fel, s le. Aztán Máltán egy hotdogárus, amikor megtudta, hogy magyarok vagyunk, azt kérdezte, hogy ismerjük-e a Nándit. :) És örültünk, hogy legalább hallott az országról...)
Szeretettel:
Szalma -
Zsiba
senior tag
Tenth place went to the Jordan F1 tester, Zsolt Baumgartner: the Hungarian, thanks to a very good start, was able to make up some positions in the beginning and to fight in the middle of the field. When he was running 6th, his Lola has been delayed by a mechanical problem (starting from lap 8) and he finished 10th.
sajnos úgy tűnik a kocsijával lett valami, hiszen már a hatodik helyen is ment...
Egyébként nagyon sok csapatnál megy az, hogy egy pilótát favorizálnak és a jó alkaltrészek hozzá kerülnek. Nem akarom most ezzel Zsoltot védeni, mert attól még mehetne jobban, de ez tény...
Nem csak a motoroknál, de a versenyautóknál is így van. -
RAM
őstag
Jó csapatban van, és sajnos nem tud mit kezdeni a lehetőséggel! :( :( :( :( :( :( :( :O
-
kampfi
csendes tag
Eurosporton lehet holnap 11:00 tol megnezni a F3000 futamot.
Zsolti meg egyebkent tenyleg nem egy nagy tehetseg(sajnos). Neki megadatott az a hatter amirol a legtobb magyar versenyzo csak almodhat, es ugy nez ki nem fog tudni elni vele( tul oreg(25), evek ota az F3000 koptatja-erdemeny semmi) -
-
RAM
őstag
''Baumgartner Zsolt a kilencedik helyről indulhat a Formula-3000-es világbajnokság ausztriai futamán. A szombati futamon a magyar versenyző csapattársa, a brazil Sperafico indulhat az élről.''
Ez nem utal nagy tehetségre. :( :( :(
Nem tudja valaki hol és mikor lehet megnézni az F-3000-es futamot? -
dobi
aktív tag
Lehet hogy Zsolt nem a legtehetségesebb, de azért mégiscsak magyar!
Lehet, hogy örülni kéne nem?
Ha meg beég (mint ol KOKO) kárörvendeni... -
Peat;)
veterán
bocs eddigiek :)
-
Peat;)
veterán
Szerintem se egy nagy tehetség,még nem volt kimagasló eredménye..Én attól félek,hogy ha pilóta lenne pár év múlva sajnos valószínűleg nem állná meg a helyét! Így meg az egész magyarságot lebőgetné és soha nem lenne magyar pilota az f1-ben!(persze ha jól szerepelne fordítva,mint például a németek és finnek is elérték,hogy tőlük válogassanak elsőként pilótát,de erre az eddieg alapján......:( )
-
Mario
tag
Ugyan gyerekek.
Először is mindenkinek igazat adok aki azt mondja, hogy a Zsolt gyerek nem a legtehetségesebb pilóta. Ez sajnos be kell látni, hogy így van.
Azt is elismerem, hogy a Palik gyerek se egy tuti fenomén a rallysportban, mert hát sajnos ez is így van.
Az is igaz, hogy sajna a mi zsebünk is bánja az egész hóbelebancot.
DE.......
Kérdem én, vagy mondom inkább...
Kíváncsi lennék (előre szólok, hogy nem akarok senkivel vitatkozni, ez csak az én véleményem), hogy azok közül a fórumtagok közül akik itt mind a Zsoltit, mind a Palikot lehúzták és minden rosszat elmondtak róla, hasonló körülmények között hogyan teljesítenének. Mondjuk ha valki azt mondaná, hogy ''tessék itt egy fasza autó, ott meg a sivatag, versenyezzél'' akkor mit szólna.
Vagy ha azt mondanák ''tessék itt egy autó amit ha jól vezetsz 300-al is repeszthetsz, és vannak még melletted x-en akik ugyanúgy próbálnak repeszteni mit szólna.
Szóval azért ismerjük be, hogy ha nem is érnek el semmit ők akkor is csinálják ezt, és ez nem akármi....... -
Nimrod
addikt
Semmi különösebb bajom nincs a Baumgartnerrel, leszámítva azt, hogy nem tartom egy akkora pilótának, mint amennyire favorizálják. Elég példának a Forma 3000-es szereplése. A tegnap esti híradóban burkoltan ugyan, de azt mondták, hogy ő lehet egyszer az új Schumi. Ha netán olvasná ezt a fórumot, ne vegye sértésnek, de a jelenlegi teljesítménye alapján max. akkor, ha a többi versenyző nem indul el. :(
És azért gondoljunk bele, hogy többszörös cart világbajnokok is vannak a mezőnyben, én pedig nem tudok róla, hogy ő bármilyen világbajnok is lenne (előre is sorry ha mégis).
A másik oldal az autó. A jordan minden csak nem jó autó (most). Igaz ő még csak tesztpilóta lesz, tehágy bizakodjunk.
És hogy némi pozitív felhangú hozzáröfögésem is legyen: a tesztpilótákat jobbára egy másik (sokszor nagyobb) csapat szokta leszerződtetni pilótának.
Tehát bizakodjunk. -
detri
aktív tag
Kíváncsi leszek az egész storyra, nagyvonalakban annyit mondtak el, hogy volt egy amatőröknek megrendezett nemzetközi verseny, ahol először gokarttal, majd egyre nagyobb kocsikkal kellett versenyezni. Szóval egy hosszú versenysorozat volt, mejnek a fődíja: a nyertes David Coulthard 2002-es F1 autóját büntethette.
A lényeg az, hogy ezt egy magyar srác, Földi Tamás nyerte.
Bár nem tartozik szorosan a B.Zs. - Jordan ügyhöz, csak azért írtam ide, mert szóba került, hogy szemét magyarok nem büszkék honfitársaikra. Namost szerintem pl. erre sokkal büszkébb lehetek, mert ez tényleg a srác teljesítményén múlott, nem 25 éves erőlködésen, rengeteg szülői, és állami pénzen...
Na, minnyá lesz a Sláger rádióban, kiderül mi volt. -
detri
aktív tag
Hallgassatok MOST a 8:00 -ás hírek után sláger rádiót!
-
aDamker
aktív tag
Az en velemenyem az hogy nem a magyarokat egeti be ha rosszul szerepel ,hanem magat.
Pelda: Ott az a Massa gyerek, fogalmam nincs melyik orszagbol van csak azt hogy Massa.Es tudom hogy egy loszar. -
Donnie
őstag
Vettek ők már magukhoz nem egy szégenletesen gyenge pilótát! Na erről ennyit. Én befejeztem a témát:)
-
Zsiba
senior tag
Én egy szóval sem mondtam, hogy sztár. De valószínű, hogy a Coloni és a Jordan sem csak azért vette fel Zsoltot, mert pénze van...
Az hogy nem tartod tehetségesnek az egy dolog. De hogy fakezű dilettáns... Meg hogy lejáratja az országot... ez valami vicc ugye?
Ha sokan nem is, de én mindenesetre szurkolok neki, hogy minél eredményesebb legyen és sok sikert érjen el! Mert én olyan hülye vagyok, hogy már annak is örülök, hogy egy magyar idáig eljutott. -
ch.peter
aktív tag
Végigolvastam a témát, és kikívánkozik belőlem egy vicc:
A sátán elrendeli, hogy a pokolban minden nációt kezeljenek külön.
Egy hét múlva körbejár és nézi, hogy mi változott.
Odalép ahhoz az üsthöz, amiben az oroszokat főzik:
-Hogy mennek a dolgok? - kérdi
- Nagyon jól - feleli az ott dolgozó ördögfióka. - Ideállítottunk egy őrt, kezében egy Kalasnyikovval, ha valaki megpróbál kimászni, azt lelövi.
- Helyes!
Odalép ahhoz az üsthöz, amiben a németeket főzik.
-Hogy állunk? -kérdi
-Remekül, érkezik a válasz. - Kitettünk egy táblát, hogy ''kimászni tilos'' és ezek meg be is tartják.
És végül elérkezik a magyarok üstjéhez, de nem talál ott senkit a munkatársai közül. Felháborodik, elkezd üvöltözni, hogy a magyarokra miért nem figyel senki.
Odarohan egy ördög és azt mondja:
-Á, EZEKRE NEM KELL VIGYÁZNI, HA VALAMELYIK KI AKARNA MÁSZNI, A TÖBBIEK TUTTI, HOGY VISSZAHÚZZÁK!!
Ennyi.
bye -
Donnie
őstag
Zsiba én nem provokálok. Én csak egyszerűen nem tartom tehetséges sportembernek Baumgartner Zsoltot. Ez csupán az én véleményem. De őszintén, mondd meg, hogy mitől olyan nagy sztár? Mit mutatott fel amiért megilletné eféle bizalom?
-
Donnie
őstag
Egyébként én ezt nem mondanám sikernek:). Inkább annak, hogy jó útán jár saját maga és az egy ország lejáratása felé..:D
-
Donnie
őstag
Detrinek igaza van. B. Zsolti egy fakezű, dilettáns. Nem a magyarok büszkesége, éppen ellenkezőleg...
-
detri
aktív tag
Tudnánk örülni, ha lenne miért. De sajnos a mostani mezőnyében sem tud semmit felmutatni, F1ben (ha egyátalán elindulhat) is leghátul fog kullogni, és így u.olyan tréfák áldozata lesz, mint voltak az utóbbi években az egyes japán pilóták.
Már többfelöl hallottam, hogy B. Zsolt nem a tehetségének köszönheti, h ide jutott, hanem a rengeteg pénznek, apjának. Egész életében autóversenyző volt. Aki kicsit is nem fakezű, és 25 éve versenyez, szerintem tudna egy ilyen f3000 versenyen az előző évi bajnokautóval az utolsó 5ben lenni.
Nade nem akarom bántani, tényleg nagyon örülnék, ha elérne valamit. -
Zsiba
senior tag
Hihetetlen, hogy mi magyarok képtelenek vagyunk még saját honfitársunk sikerének is örülni...
-
biker
nagyúr
idézek az indexről:
''Ez volt a harmadik, egyúttal a legfontosabb lépés Magyarország Forma 1-es történetében. Az első a futamrendezés, a második, hogy tavaly beleülhetett Zsolt a sárga autóba''
akkor nézzük csak:
Szisz Ferenc (vagy inkább Francois Szisz) aki magyar létére francia színeikeb nnyerte az első ''Forma 1''-es futamot? valamikor 19xx-ben?
Kesjár Csaba (aki meghalt...) és szintén a hungaroringen ment már köröket F1-es autóval???
és őt tartották akkor a legesélyesebbnek erre a posztra?
hmm... legalább az archívumban nézze meg, ha nem tudja, miről ír... -
Male
nagyúr
Tehetsége nam nagyon van, de pénze az igen, csak azt nem tudom, hogy honnan. A Hungaroring RT-nél is valami igazgató vagy mi lett, de miért? Láthatólag nem nagyon ért az F1-hez (tobb, igen ''okos'' fejtegetéséből legalábbis ez derült ki, pl: egyre közelebb kerül az előtte haladóhoz, mert ahogy fogy a benzin az autójában, úgy egyre gyorsabb köröket tud menni -> csakhogy az előtte haladónak is fogy a benzinje, erre nem gondol?, aztán ott van a pontozás, amit egy időben rendszeresen rosszul mondott, az időmérő edzésen is régebben úgy számolt, hogy ha valakinek van 0.3 másodperc hátránya az első időmérési ponton, akkor a kör végére is annyi lesz a hátránya).
-
Male
nagyúr
Az RTL Klubon volt külön Dakar közvetítés, azt néztem. (Maffiózók előtt volt, ugyhogy láttam mindig -> amikor nem volt Maffiózók, akkor is néztem, mert akartam csinálni egy pár képet a kamionokról -> csináltam is egy párat, de sajnos a kamionokat sem mutatták eleget, ugyhogy csak egy pár kép lett) A tv2 híradót akkoriban nem néztem valamiért (most se), csak nem emlékszem, hogy miért (az RTL-est sem nagyon nézem, mert ott meg a ''szugerálós'' bemondó van -> mindig lehajtott fejjel bambul a kamerába, és úgy üvölti be a hír elejét, a többi részét meg halkan mondja pl: beordítja, hogy xy megölt valakit, majd utána halkan hozzáteszi, hogy ''állítja vz''). Tudom, hogy az RTL támogatta a Palikot, de azért normálisna kellett volna tájékoztatni a többi magyarról is (főleg, hogy sokkal előrébb voltak). Amúgy ha jól emlékszem utolsó előtti lett a Palik, szóval lehet, hogy az ''újonc dízeljármű'' kategóriában jól szerepelt, de max 1 autó előtt ért be (igaz, hogy idén legalább beért).
-
tcomp
tag
pa-lik???
Az kicsoda???
Én csak egy ordibáló faszt ismerek ilyen néven :(((
Tehetség=nulla :( -
DJ Mythos
aktív tag
Üdv! Én az egészben csak azt sajnálom, hogy mindenki a focira meg a F1re (ill mostmár az F3000re is) figyel oda, pedig máshol is vannak magyarok, akik az előzőkhöz képest tesznek is valamit annak érdekében, hogy Magyarországot méltóan képviseljék, de sajnos ők nem kapnak annyi támogatást mint ezek. Sajnos a médiának van ebben nagyon nagy szerepe meg a reklámozásnak. Gondolok itt a motor sportra és a biciklizésre.
Mellesleg, ahogy látom, ez a Baumgartner gyerek nem a legjobb... -
tcomp
tag
Tipikus eset, a tej benyal a macskának :(
-
Male
nagyúr
A Dakarban nem az volt a dühítő, hogy a Palikot mennyire elverték (sajnos nem emlékszem a Nissanos magyar nevére, de ő 12 óra időbüntetést kapott, és még így is a palik előtt ért célba, pedig a legjobb versenyidő kb 42 óra volt -> igaz, hogy az gyári csapat meg minden, de a 12 óra büntetést ehhez kell viszonyítani), hanem az, hogy minden közvetítés a Palikról szólt, és közben mellékesen megjegyezték, hogy a többi magyar hogy áll (volt amikor nem is mondták, csak a sorrendet írták a kép alján, és ott szerepelt a többi magyar).
-
Apika
addikt
A Jordan egy keleti blokkot készül kialakítani a csapatában:
http://f3000.flagworld.com/en/news/index,view.spy?artid=12193
Api :P -
Petester
senior tag
Ez olyan dolog, mintha azt mondanám, hogy verhetetlen vagyok a számítéstechnikában! Pedig még van mit tanulnom!
Tanuljon csak még Zsoltika is! Ráfér! Emlékszem, amikor a Hungaroringen-en nyomult az egyik Jordannel. Amit Palik is levágott!! NA meg Palik! A legszebb beszólása: versenyszemélygépjármű!!! Majd lefordultam az ágyról, mikor ezt meghallottam! Ő is maradhatott volna otthon, ahelyett, hogy a Dakarra ment! Kiss Feri (asszem) a Nissannal úgy odavágta, hogy még műszaki gondja, meg időbüntetése is volt. Na akkor kit kell sztárolni? -
Petester
senior tag
Az meg hogy Zsolti mit produkál? Még szerencse, hogy állami pénz nincs benne...
Szánalmas, az, amit csinál! Szerencsétlenkedés az egész! -
Petester
senior tag
Hi!
Csak szerencsétlenkedés az egész foci! Nem értem azt, hogy ,mindenki baszogatja őket, hogy jó lenne már valamit letenni az asztalra, de még színvonalas magyar mérkőzést életemben nem láttam. :( Arra lennék kíváncsi, hogy hova megy az a sok pénz, amit oda nyomnak. De jobb is, ha nem tudom! :O -
Donnie
őstag
Most először fordul elő, hogy nem örülök egy magyar ''sportoló''-val kapcsolatos hírnek. Hiába magyar, attól ő még tehetségtelen marad, hogy agyondícsérgetik!
-
RAM
őstag
-
Donnie
őstag
Az az igazság, hogy Zsoltika enyhén szólva butuska:DD Sötét mint az éjszaka! A nagyok között szerintem egyáltalán nem állná meg a helyét.
-
guess.who
senior tag
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
''már majd'minden sportban világszinvonalon, vagy ahhoz közeli teljesítményt nyújtanak sportolóink''
Foci? :DDD -
Segnior_Barthez
senior tag
No igen! De legalább már majd'minden sportban világszinvonalon, vagy ahhoz közeli teljesítményt nyújtanak sportolóink (vívás, 5tusa, vizisportok kivétel nélkül ráadásul jégkorong......), de ahol a legtnagyobb lóvé elfolyik, ott meg semmi.
Mexikó óta az árral szemben úsznak.
Örüljünk annak, hogy már a Forma1-ben is igyekeznek letenni valamit az asztalra.
Ez a véleményem. -
RAM
őstag
Csapattársa az F3000-ben, hogy nyomja?
Hány pontja van? -
Hege
tag
Hi All!
Nem örülök túlságosan én sem, hogy pénzzel kell Zsolti-t betolni egy csapathoz tesztpilótának (Főleg nem állami támogatással!)
Annak örülök, hogy a Forma 3000-ben van és végre egy jó csapatnál. Én bízok benne és nem állítom, hogy egy kimagasló tehetség, de azért nem rossz pilóta. A EuroSport közvetíti a Forma 3000-es futamokat és érdemes megnézni, h Zsolti hogy vezet. Szintem fog ő még idén dobogón állni!
Tesztpilótaként szerintem kevésbé tudja felhívni magára a figyelmet, ugyhogy remélem nem hagyja abba Forma 3000-et.
Amugy a Forma 3000-ből hamarosan Forma 2 lesz, ugyanis a 3-as sorozatból rengeteg féle versenysorozat van és szeretnék kiemelni a Forma 3000-et, mert ez áll legközelebb a Forma-1-hez.
Üdv.:Hege -
guess.who
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire lehet vajon tehetséges, mert már vagy tíz évvel ezelőtt is örökké ''nagy ígéret'', meg a ''jövő sztárpilótája'' volt... Ennyi idő alatt más F1-es pilótanövendékek már jobb esetben az első vb-címükön is túl vannak, nem küszködnek az F3000-ben évekig...
Persze lehet, hogy nincs igazam, és nagy pilóta lesz az F1-ben. És akkor örülni fogok, hogy van egy magyar is ott. Csak hát szkeptikus vagyok eléggé. :) -
petakpa1
őstag
Jó látni, hogy mások is tudják miről is szól a dolog valójában:))
Azt én nemtom megítélni, hogy ő mennyire tehetséges, vagy nem az, mindenesetre, azért nagyon tehetségtelen nem lehet, ha idáig eljutott, szóval én senkire nem mondom hogy szar, amíg saját magam meg nem bizonyosodok róla!
Mindenesetre fizesse csak a fater, meg más magánok a saját kis vagyonukból, azzal nem is lesz semmi gond, de ne közpénzből!!!
Ellenben, ha a mostani kormány is bezsáll anyagilag, az ékes bizonyítéka lesz annak, hogy igenis tanultak az előző kormánytól:O :hogyan kell sikert kovácsolni a semmiből, és jól tálalni azt a jónépnek:O -
SYZYGY
tag
Szerintem a Baumgartner olyasmi a mai motorsportban, mint anno Ferjansz volt. Nálánál jobb versenyző srácok is voltak , de értelmes autója scak neki volt, ezért nem értek a nyomába. 200Le-s autója volt mikor a többiek 100Le-vel küzdöttek.(persze ez nemnagyon csökkenti az ő eredményeit) . Nemhiszem ,hogy a baumgartnernél tehetségesebb gyerek nincs Mo.-on! Csak lehet hogy 24éves zsigulival ''versenyzik'' kisvárosi szlalomversenyeken. És esélye se nagyon van, hogy vki ''felfedezze''.
-
bazs
aktív tag
Én is azt hondolom, hogy elöszőr a forma 3000-ben kéne dobogóra állnia, majd utánna nem kuncsorogni kéne a forma 1-nél, hanem majdnem vállogatni lehetne, de mindenesetre szponzora lenne.
Szerintem ha elmegy tesztpilótának és nem kerül pályára 1-2 éven belűl, akkor egyszerűen eltűnik. -
Yutani
nagyúr
válasz
dr. rozmark
üzenetére
Lehet, hogy majd Baumgartner váltja Schumachert. Mondjuk a Ralphot. Mindkettőnek németes a neve... :))
-
JulWCZar
senior tag
Baumgarty azért van ott ahol van mert az apja pénzeli. Persze ettől még leeht jó pilóta, de nem a legjobb akit küldhetnének. Ergo: ha a papa bírja, küldje, de az én adómból ne tuszkolják be a F1be.
-
dr. rozmark
tag
Hát, nem tudom! Azért Zsolt ott sem produkál túl szépen, ahol jelenleg van. Hasonlítsuk csak össze a teljesítményét a csapattársáéval. Előbb a Forma 3000-ben kellene mutatni valamit. Az meg, hogy tesztpilóta? Lehet, hogy futamon soha el nem indul majd. Ha megnézzük, hány tesztpilótából lesz F1 versenyző!? Szóval azér' nem kell annyira örülni.
-
petakpa1
őstag
Én is olvastam biza, igaz az irányjező nevű hírportálon:), és meg kell mondjam egyáltalán nem örülök neki.
Illetve annak nagyon is örülök, hogy egy Magyar a Forma1 küszöbére érkezett, csak ott van mellette az is, hogy a Sportminisztérium támogatása kell hozzá, ugyanis nincs elegendő pénz a szponzori szerződéshez, és megint csak az állam fogja kitejelni a hiányt:O
Véleményem szerint, amíg nincs idehaza elég pénz, hogy a tőkeerős vállalatok/magánszemélyek finanszírozzák az ilyen, amúgy kétségtelenül tehetséges versenyzőket, addig az országnak tetszik - nem tetszik nics szüksége Forma1-es pilótára! -
_Volkovy_
nagyúr
Hali!Most hallottam a rádióban,hogy a középpont nevű netes portálon megjelent egy hír ,amelyben minisztériumi források szerint ( :DDD )holnap bejelentés várható.Baumgartner a Jordannél lenne tesztpilóta..Lehet hogy 1-2 év és magyar pilóta is lesz a F1-ben?
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest