Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Na a Wolverine meg a másik ami ugyanúgy járt mint a Griffin. Pedig azt ki akartam volna próbálni. Medekből nekem shadow hawk meg centurion volt sok.
tök mindegy milyen küldetés jön, vidd a legnehezebb Mech-eket, és kész...
Sajnos jelenleg ez a helyzet. Ha egy heavy szakaszba beviszel is egy medet felderíteni azt vagy sensor lockolják vagy bulvarkban is szarrá LRM-ezik a nehezebb gépek hogy hátraesik. Ha meg hátul maradsz vele akkor meg nincs értelme hozni. A látótávolság és a szenzortávolság nagyon kevés mint írtad. És a light med mechekek nagyon kevés a pipje de ez lehet azért van mert az ellenfélhez is majdnem ugyanolyan skilles pilótákat rak akik ugyanúgy használnak skilleket meg gondolom magas gunnerijük van úgyhogy ritkán hibáznak.
Most már 4,5-5 koponyás küldiket viszem ahol általában az a taktika hogy lebulwarkolok 3 highlandert és várom hogy rám jöjjön az ellenfél ahol hátul vár rájuk egy 4xLRM15 stalker.
Egyszer próbáltam nehezebb gépeknél vinni egy grasshoppert felderítőnek de az is csak úgy működött hogy minden ugrás után nyomtam neki a -50 damage skillt mert ripityára lövik máskülönben.
Ez csak azért piszkálja a csőröm, mert él bennem a kisördög, hogy a dinamikus küldetéseket a saját drop-tonnage (össz-tonnaszám) alapján határozza meg, és ha könnyebb Mech-ekkel megyek, akkor ellenfélnek is könnyebbek jöhetnek...
Na erről nem tudok, ezt le kéne tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Energiaital topic
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest