Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, tegnap este "kicsit" belenéztem a kampányba, nem is volt alvás éjfélig.
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).Egy pár kérdés még:
1. A sztori-küldetéseknél számít, hogy milyen válaszokat adok? A történet gondolom mindenképpen megy tovább, de lesz ennek valamilyen következménye? Illetve az előtörténetnél beállított adatok a plusz párbeszéd-opción kívül adnak még valami pluszt a történetben?
2. A válaszható Salvage-t megéri felhúzni vagy az elején nyugodtan mehetek a pénzre? Eddig csak egyszer éreztem úgy, hogy jó lett volna két alkatrészt választani (ha már ellőttem a Hunchback lábait), egyébként csak random bedobok valamit. Csak az eladási ár is elég vacak.
3. Sztorival megéri haladni? Most kellene mennem az Argoért, de egyelőre inkább mellékküldetéseket csinálok. Csak újabban rászokott, hogy mikor elvállalom kettőt mutat arra a rendszerre, mire odaérek meg egy marad... Ilyenkor pörgessem az időt és cserélődik vagy utazhatok tovább?+1 Az normális, hogy 5 óra alatt elfogy 16GB RAM?

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).