- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, tegnap este "kicsit" belenéztem a kampányba, nem is volt alvás éjfélig.
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).Egy pár kérdés még:
1. A sztori-küldetéseknél számít, hogy milyen válaszokat adok? A történet gondolom mindenképpen megy tovább, de lesz ennek valamilyen következménye? Illetve az előtörténetnél beállított adatok a plusz párbeszéd-opción kívül adnak még valami pluszt a történetben?
2. A válaszható Salvage-t megéri felhúzni vagy az elején nyugodtan mehetek a pénzre? Eddig csak egyszer éreztem úgy, hogy jó lett volna két alkatrészt választani (ha már ellőttem a Hunchback lábait), egyébként csak random bedobok valamit. Csak az eladási ár is elég vacak.
3. Sztorival megéri haladni? Most kellene mennem az Argoért, de egyelőre inkább mellékküldetéseket csinálok. Csak újabban rászokott, hogy mikor elvállalom kettőt mutat arra a rendszerre, mire odaérek meg egy marad... Ilyenkor pörgessem az időt és cserélődik vagy utazhatok tovább?+1 Az normális, hogy 5 óra alatt elfogy 16GB RAM?

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval?
Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik
).