Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Köszönöm a tippeket, tegnap este "kicsit" belenéztem a kampányba, nem is volt alvás éjfélig. :DDD Az elején kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, a "három évvel később" missziónak többször is neki kellett futni, de azóta szinte töretlen a haladás. Néha azért muszáj visszatölteni (jó, nem muszáj, de szeretem veszteség nélkül megoldani), időnként produkál vicceseket a játék: mennyi az esélye, hogy 3 Firestarter egymás után fejbe lövi a magaslaton álló mechet lángszóróval? :F Mondjuk ott egyébként is tervezgetni kellett, meglepően kemények ezek a lángszórós vackok (viszont már van egy nekem is, tetszik :DD ).

Egy pár kérdés még:
    1. A sztori-küldetéseknél számít, hogy milyen válaszokat adok? A történet gondolom mindenképpen megy tovább, de lesz ennek valamilyen következménye? Illetve az előtörténetnél beállított adatok a plusz párbeszéd-opción kívül adnak még valami pluszt a történetben?
    2. A válaszható Salvage-t megéri felhúzni vagy az elején nyugodtan mehetek a pénzre? Eddig csak egyszer éreztem úgy, hogy jó lett volna két alkatrészt választani (ha már ellőttem a Hunchback lábait), egyébként csak random bedobok valamit. Csak az eladási ár is elég vacak.
    3. Sztorival megéri haladni? Most kellene mennem az Argoért, de egyelőre inkább mellékküldetéseket csinálok. Csak újabban rászokott, hogy mikor elvállalom kettőt mutat arra a rendszerre, mire odaérek meg egy marad... Ilyenkor pörgessem az időt és cserélődik vagy utazhatok tovább?

+1 Az normális, hogy 5 óra alatt elfogy 16GB RAM? :Y

Új hozzászólás Aktív témák