Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Teljesen jogosak a kritikáid, de ennek ellenére én kicsit többet adnék neki. Most kereken 50 órám van benne és messze nem értem a végére. Szerintem a BT fő erőssége a mikromenedzsment és a taktika. Ez a kettő kárpótol a felsorolt hiányosságokért és minden percét imádom a játéknak
Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni
Maximum akkor ha speedrunt csinál, de ez is erősen kérdőjeles, mert ez nem olyan típusú játék, ahol érdemes és lehet is rohanni. Nálam eddig erős 8 pontot ér a Battletech és nagyon várom a kiegészítőket! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni
Maximum akkor ha speedrunt csinál, de ez is erősen kérdőjeles, mert ez nem olyan típusú játék, ahol érdemes és lehet is rohanni. Nálam eddig erős 8 pontot ér a Battletech és nagyon várom a kiegészítőket!