Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én továbbra sem értem, hogy miért erőlteted a Stalkert, a játék sacc per kábé legélhetőbb Assault családja a Highlinder trió.
Jól végiggondolva én sem. Az igazság az, hogy az első assault volt, amit sikerült összeszednem (rögtön kettőt is) és a játék nagy részében volt egy tisztán energiafegyverekre építő mechem, amivel közel tudtam menni és/vagy kivégezni a földre került ellenfelet. Nem sebez annyit, mint egy SRM-re vagy AC-ra épített, de nem is kell aggódnom amiatt, hogy felrobban a lőszer. Plusz direkt a +10 damage-es fegyvereket pakoltam fel, összesen 300at sebzett az alpha strike (4ML, 2LL és egy PPC) a végén.
De végső soron az Atlas/King Crab(?) is megfelel erre a célra és hőt is kevesebbet termel. Még ha ez azzal is jár, hogy csökken a lőtávolság. A lábat szerencsére ritkán bántják, ott jó helyen van a lőszer hozzá.
Bár a lőszerrobbanás dolgot nem igazán sikerült megértenem. Volt, hogy pár HP-val a lábban menekültem biztos távolságba a Highlanderrel és nem robabnt be az LRM, máskor meg éppcsak megkarcolták a struktúrát és már robbant is. Ugyanez az ellenfélnél is, van, hogy pár HP marad a struktúrában és nem robban be, máskor meg szinte instant "ammo explosion", ahogy elfogy a páncél.
Az biztos, hogy ha egyszer újrakezdem pár dolgot máshogy fogok csinálni. Van egy-két dolog, amit így tapasztaltabban másképp csinálnék. Például nagyon érzem a Master Tactician skill hiányát, elkezdtem felhúzni egy pilótát direkt emiatt, mert így most kell egy heavy a csapatba (ON1-K) a kezdeményezés miatt. És még az elején elkezdek felhúzni több pilótát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest