Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én amíg Medium Mech-ek ellen mentem (3 kopis küldik), elégnek találtam a 4 tonna lőszert, de a heavy-k ellen olykor már kevés volt, Assault-ok ellen meg mindig kevés.
Idáig elég volt a heavy-k ellen is, mind a három LRM +Stb Damage, nagyon ritka, hogy egy teljes sorozat nem teszi az ellenfelet unsteadyre. A másik két Orionon is van 2LRM, szóval biztos a borulás és a fekvő ellenfelet már könnyű kivégezni. Mire meg csak assaultok jönnek remélem nekem is lesz és jobban tudok variálni. Mondjuk még egy part HGN-733 és kész is.
A Demolishert jobban utálom... Nem lehet felborítani és hiába lövök rá Precisiont akkor sem hajlandó egy pontra lőni. Múltkor is erre faragtam rá, két Precisiont shot (összesen 8ML, 2LL és 35 rakétára való LRM) és egy indirect 35 rakétás LRM-sorozat után még maradt benne annyi, hogy lőjön két CT-t...Egyébként aki már végzett a fő szállal: hány nap alatt fejeztétek be? Én jól elvagyok a mellékes küldetésekkel, 1300 napnál járok és még nincs kész a Newgrange-es küldetés se
Lehet bele kellene húzni, ha más nem legalább a LosTech fegyverekig elvinni... De ha a játék nem siettet én magamtól nem rohanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet bele kellene húzni, ha más nem legalább a LosTech fegyverekig elvinni... De ha a játék nem siettet én magamtól nem rohanok.