Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
bár írtad ne válaszoljak azért megteszem.
A CC nerf engem nem érint és örülök is neki miért mert totálisan elbaxxa a játékot, tiszta unalamas ha cc-zik eggymás egyfolytában.
Ezért is nem szeretném ha most a shadowba és a firébe emg a frostba is elkezdenék rakni a sok xar cc-t.
A baj h alapból sok van benne ha nem lenne ennyi taláán nem lenne baj vele.A linked fire az tényleg hülyeség nem kellet volna.
Bár én sejtem miért csinálták.A másik hogy az ilyen dual orbos frakciók addig tuti nem kapnak új lapot amíg az összes dual orb lehetőség le nem ment.
Ezt már a renegade előtt tudni lehetett.
A stonekinek meg amúgyis erősek a baditák szívnak ilyenkor
Az h Pve mapok nem jönnek az talán a a leggonoszabb döntés.....
a másik h tel van ez a kiadás oylan lapokkal amik csak pvp-be használhatóak.
Mostmár csak az editorral kéne megtanulnom bánni és akkor talán kárpótolna a mapok hiánya bár nekem még jó sok map van én nem unom őket,persze én enm si nyomtam őket le annyiszor. -
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
sajnálom én is a cc-t még ha annyit nem is használtam, én inkább linked fire miatt vagyok padlon, egyik kedvec lapom a razor és most forgeban, 7 livingel!!!! nem tudott beverni egy bandit walkert... ennyit a root networkről.
amugy azt vettem észre hogy rengeteg PvP. ben használatos lap jött ki kb a pve-hez semmi korszakalkoto. van egy nagyon jo ! shadow spell Benfallen Curse nagyon király. használni fogom. pvp ez is.
4 boostert vettem eddig, és 1ben skycatcher volt másikban lost warlod, aszem most mákom van

még valami én sem értem hogy miért a régieket kell nerfelni és miért nem ugy megcsinálni az uj kaidást hogy alapbo lerősebb legyen a réginél és akkor talán nem kéne nerf, meg még a cc nerf nem értem mert jott egy csomo olyan lap amivel lehet ellene védekezni spell blockerek stb, nem is egy. na mind1 dehát kik vagyunk mi akik csak játszunk hogy véleményt mondjunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.