- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként jelenleg ez a legjobb ajánlat eBay-en retail box-ra, kb 4000 Ft-ra jön ki, és a PK is benne van az árban. Persze kb 1 hét, mire megrendeléstől számítva megkapod, és PayPal-al kell fizetni.
mod: igen, én is megvettem volna, de így már senki sem fogja megvenni -
12k volt az eredeti ára. Na most amikor megjelent az F2P verzió, az EA hivatalosan levitte a retail árát 7k körülre, erről gondolom értesítette a kereskedőket (ilyenkor biztos kifizetik nekik a veszteséget). Na most a legtöbb helyen le is vitték az árát annyira (mint látjuk van ahol jobban is, gondolom egyáltalán nem fogyott), de mindig vannak olyanok, akik nem akarnak engedni az árból, max 1-2 év múlva, ha egyáltalán nem fogy.
-
ChromeX
addikt
ja meg azt még, csak lejárt a mod idő, hogy mostanában vagy 4orbig megy mindenki vag ymár az elején rusholnak, pedig egyiknek sincs sok értelme a rushal lehet nyersz de egy battle token jár csak, 4. orbon meg nem tom mondjuk annak ellenem nincs értelme, nyilván van aki beverne de amikor felmetek ellenem 4 orbra mindig gyöztem
-
Az arányok így vannak fixen:
1 boosterben van 5 common, 2 uncommon, és 1 rare vagy ultra rare. A rare és ultra rare között az esély 1:6-hoz, vagyis átlagban minden 6. booster dob egy ur-t. Ezért van 1 ur 1 tome-ban, de mivel ez az esélyekről szól, ezért elvileg lehet benne több is (de akár 1 sem). Hacsak nem prücskölték meg a tome sorsoló modult, és eleve úgy állították be, hogy max 1 ur lehessen benne.
A loot arannyá alakulása tényleg szívás, de ezt ki lehet kerülni azzal, ha random van beállítva az elosztás (persze a legtöbben akik pályát indítanak, ezt nem akarják).
-
A tome-ot bármikor feloldhatod, és akkor mennek a lapok a normál lapjaid közé.
Az, hogy megéri-e, csak te tudod eldönteni. Az sem biztos, hogy az ultra rare jó lap lesz (van olyan is, ami nem ér többet 100BFP-nél), de az is megeshet, hogy még a rare lapok között is több jó lesz. Szóval szerencse az egész.
Mondjuk én ki tudnák egyezni valami hasonló összeállítással a köv. tome-omban: enlightment, razorleaf, deepcoil worm, mark of the keeper, worldbreaker gun, juggernaut (ez pont 1 ur és 5 rare) -
Filder már leírta a lényeget. Még fontos tudni azt is, hogy ezekre upgrade-et sem rakhatsz, és ugye abból kell gazdálkodnod, ami van. Én is így veszek általában új lapokat (ha van ennyi lóvém), mert ugye ad plusz 8 commont is ingyen (persze ezek nem érnek sokat, de akkor is ingyen vannak).
És még ami fontos, hogy jóval több pontot kapsz a tome meccsekért (gyanítom, hogy pont 2x annyit), ezért érdemes azzal nyomulni. Persze lehet peched egy teljesen rossz tome paklival, de lehet szerencséd is vele. Általában szokott dobni minden tome egy ultra rare kártyát is (így lett nekem 2 harvesterem is egymás után).Ja, megnéztem, a Westend MM-ben 9k a BF, szóval vettem megint egyet a Duna Plázában. Szerintem ezt csak én veszem ott, mert amikor felfedeztem, hogy 5k, még 5db volt, most vettem ott a harmadikat, és még van kettő belőle.
Pedig ez a legjobb ár/érték arány jelenleg itthon amit találtam.
-
Filder
csendes tag
Véget ért a szabadság, kicsit kevesebb most a net. (Főleg munkaidőben.)
Ezért később megyek fel, s korábban hagyom abba.Egyébként persze, szívesen megyek expert pályákra is. (Bár ott nem vagyok szuper.)
A tome pvp decket jól gondolod. Az valóban olyan mint a frissen bontott csomag. Itt 1 hónapig él egy-egy ilyen tome pakli, vagyis addig tudsz vele tome pvp meccseket játszani. A lapok utána átkerülnek a többi lapod közé.
Érdemes így beszerezni lapokat, nem csak tome pvp-hez. 1250 BF pont 6 kártyacsomag és ha regisztrálva veszed (new deck --> tome -->regist vagy valami hasonló) akkor még kapsz 8 common lapot is.
-
Nem volt swiftclaw-m, mert tome-ot játszottunk és a jelenlegi tome-omban nincs 1 db swift unit sem sajna. Ezért szinte tuti a bukás, de azért egyszer már sikerült nyernem így is tome-ban.
Amúgy ez a loot table nagyon gáz, hogy random adja a végén a lootot, és persze 6-8-10-12 lap közül talán kapsz valami olyat is, ami kell, feltéve ha nem nyúlja le valaki előled. És ez még rosszabb lesz a renegade-el, hiszen lesz még plusz 240 upgrade (ha minden új lapnak 2 upgrade-jét teszik be a loot táblába), amit bezsúfolnak a meglévő pályákba (hír sincs arról, hogy lesznek új pályák a mostani kieggel).
-
A mortar ellen azért nem tudtam mit tenni, mert ő rögtön ezzel kezdett a bázisom közelében (mert hogy 1 orbos), és még nem volt 2 orbom (neki sem, de ez a mortar nagyon op-nak tűnik), és így már esélyem sem volt rá. Egyébként eredetileg 2 orbos volt a mortar, de később megváltoztatták.
A blightot tegnap éjjel csináltam meg én is 3 másikkal. A második tábort és sem írtottam ki időben, de megfogtam a támadást (jött vagy 4 harvester meg egy csomó kis egység) cc-vel. Sajna a shadow worm (vagy mi a szösz) upgrade-t kaptam a végén.
A wheel of gifts-nél igen, az egy bug, hogy egyszerre több is ugyanazt a bónuszt adja. A lényeg, hogy amíg nem nyílik ki teljesen a teteje az elsőnek, bármennyit tudsz ugyanúgy aktiválni (csak persze gyorsnak kell lenni).
Tegnap amúgy megnéztem az Europarkban levő BF-et, hogy mennyibe kerül. Kicsit elképedve láttam a 12 rugós címkét. Szóval asszem ma is a Duna Plázában kell vennem egyet.
Ja igen. Érdemes kereskedni a common és uncommon lapokkal is (ezekből gondolom neked is sok felesleged van). Én mindennap felteszek 10-20 darabot a marketre, 1-es kezdővel, 2-es buyout-al, és short idővel. És párat mindig megvesznek belőle (persze vannak uncommon lapok, melyek többet érnek, azokat többért teszem fel).
Ma este Raven's End-et megcsináljuk együtt adv-on? Jó lenne az a colossus upgrade.
-
Tegnap nekiálltam egyedül a Raven's End-nek advanceden. Na most, nem nehéz, csak az a baj, hogy mint kiderült, egy fix idő van kiszabadítani Mo-t, aztán vége. És még csak nem is ez a baj, hanem az, hogy te ezt már csak akkor tudod meg, ha 30mp van hátra, ami semmire sem elég. A 30mp előtt még csak utalás sincs arra, hogy egyáltalán sietni kéne. Már ott tartottam, hogy csak a 2 legfelső enemy camp volt meg, mindenkit kiírtottam, és erre bejött ez a 30mp számláló. Oda sem tudtam érni időben, mert épp lent gyűjtöttem a sereget.
Elég szívás volt 2 óra, kényelmes játék után.
Tegnap PvP-ben csúnyán elintéztek mortar towerekkel. Nem tudtam, hogy ezek ilyen rohadt messzire lőnek.
-
Lehet, hogy teljesen más paklival kéne próbálkozni. Nekem az advanced sem ment 3x egymás után a nature-fire paklival, aztán gondoltam egyet, betettem egy full frost paklit, és rögtön simán ment. Persze ez csak advanced volt, ezzel arra céloztam, hogy talán másik paklival kell próbálkozni.
Rankerz: mennyi kéne?
-
engineeeer
tag
Ezért mondom h figyelni kell a chat-ben hirdetőket,pl tegnap láttam "wts enlightenment for 2000" persze nem volt nálam annyi.Régebben a deepcoillal üzleteltem mert sok embernek kellett mindig megvettem a legolcsóbbat és beírtam h tradelem...Fogalmam sincs mit vegyél 950-ből talán skyelf templart vagy nézegesd a motk hátha megint lesz kint 510ért és figyeld a chatet!
-
Filder
csendes tag
Elméletileg igen.
Gyakorlatilag azért egy kicsit összetettebb ez a piac.Több játékos is kereskedik, s van aki néhány lapra specializálódott. (Ezek természetesen a jól fogyó, keresett lapok.)
Nézd meg, van olyan lap, ahol a felkínált 10-15-ből 5-6 egy játékosé.
Ők az olcsón betett lapokat felvásárolják, majd szinte azonnal újra kiteszik. Tulajdonképpen igyekeznek árat diktálni.Van egyébként egy másik módszer is a kereskedésben, ehhez viszont szinte folyton figyelni kell.
Én csak alkalami vételnek hívom. Néha "jóval" a piaci átlag alatti buyout-tal tesznek be lapot, arra kell lecsapni, s kitenni kicsit a piaci ár alatt. (A monopolisták szinte azonnal viszik rá.)Megfigyelésem szerint azokkal a lapokkal érdemes kereskedni, ahol 1 maximum 2 oldalnál nincs több hirdetve.
-
Mostanában én is próbálok kereskedni. Ezzel a megveszem a legolcsóbbat, és kicsit drágábban eladom dologgal csak egy a probléma, semmi sem garantálja, hogy miután feltetted, nem e teszi fel még valaki nálad is olcsóbban ugyanazt a lapot.
MotK-d már van? Nekem 2 van belőle, valszeg el is adnám az egyiket ha megegyezünk.
-
Nincs meg neked az ensnaring roots? Alap egy nature paklival, talán a legrágább uncommon lap (100 BFP körül adják).
Mo-t még nem próbáltam experten, de állítólag nagyon izzasztós mountaineer és enlightment nélkül. A legnagyobb problémának ott azt látom, hogy egy idő után folyamatosan kezd el spawnolni egy tortugun a kezdő orbtól.
-
Nem néztem a pakliját (a replayben ez látszik?), de a lényeg, hogy simán megnyerhette volna szerintem, ha akkor folyamatosan támad, amikor beszorított a kezdő orbomhoz. Persze mivel abbahagyta a támadást, elég hamar összeszedtem magam, hiszen rengeteg void powerem volt. Egyébként azon a ponton biztos voltam a vereségemben, de addig nem adom fel, amíg le nem gyilkolják az utolsó épületemet is. Igazából 2 hibát követett el. 1. amikor visszavonult pihenni, 2. amikor nem támadta le a kezdő orbomat, amikor én az övének mentem neki.
De amúgy F2P pakli ide vagy oda, nekem végig csak 1 orbos egységeim voltak, neki meg 2-esek is.
Amúgy én sem értem miért lépett ki. Az előző meccs is úgy végződött, hogy kilépett az ellenfelem, pedig mindkettőnknek 3 orbja volt, és semelyikünk sem volt beszorítva sehova. Viszont így legalább megvettem a sámán upgrade-t, na meg ma meglesz az entangling is. -
Már nem kezdtünk neki. Egyébként miután megszakadtál, szerintem max negyed óra telt el, és lerohant egy csomó magma fiend, csak a lenti orb maradt meg (azt valamiért nem látják), de még sikerült néhány 3 orbos lényt hívnom, aztán a lenti kristálynál persze szétverték a "seregem". Szóval a játék hátralevő részében én lent gubbasztottam néhány 1 orbos egységgel.
Végülis Filder vitte végig a pályát egy csapat sárkánnyal.
-
Filder
csendes tag
Miután elkezdődött egy "meccs", már senkit nem lehet behívni, szóval hárman fejeztük be.
A Guns of Lyr az jópofa küldetés. Könnyebb mint a Dwarven, de el lehet szabni. Fejeztük már be hárman, és ketten is. (Mikor hárman oldottuk meg, már az induláskor disco-zott az egyik társ.)
-
engineeeer
tag
Ha minden igaz akkor 1lapnak csak 2variánsa lesz és 60új lap jön és így jön ki a 120amit hirdettek,nem nagyon találtam az újak között erős lapot ami pl segíteni nagyban a pve-t vagy pvp-t annyira megváltoztatná,mondjuk nem láttam az összes ultra rare-t,de az olyan lapok mint enlightenment biztos drágulni fognak ha kijönnek az újak,direkt vettem egyet 2650ért még pár napja most 2850 a legolcsóbb kb.
-
engineeeer
tag
Igen elég a kristályt lerombolni.Szerintem ha kijönnek az új lapok akkor kb 1hétig minden drága lesz mert ugye most úgy kerülnek ki marketba a cuccok h pack-ba megveszik és kirakják eladni de ha jönnek az új lapok mindenki az új pack-okat fogja venni és kevés lesz a régiekből ezért megdrágul.
-
engineeeer
tag
Ha a kristályokat lerombolod a falak ledőlnek.Az nembaj ha a másik oldalt kilépnek ha megcsinálják az első küldetést,mert ha az első nem sikerül valamelyik oldalon akkor nagyon nagy támadás jön kezdőre ha sikerül akkor meg kicsi.Onnantól h az első megvan mind2oldalon már csak jó sok tornyot kell rakni az kivédi a támadásokat a végéig,valamelyikőtök rak 4orbot és giant wyrm-el lerombolja a többi kristályt + a végén átrepül a másik oldalt a kezdőre és megöli az egységeket amik odatorlódtak.Experten ahányszor megcsináltuk mindig 2en maradtunk uh az nem nagy gond csak az első legyen meg.Ja meg az altart is lehet használni ha nagy gáz lenne...
-
engineeeer
tag
Nem tudom h experten vagy advanceden csinálod-e a dwarvent de 1jó tanács,az első feladat az 5kristály lerombolása,azt meg lehet csinálni eruption-al mind1ikre rányomsz 1et és kész.A kezdőt érdemes telerakni tornyokkal,mi mindig úgy csináltuk h én raktam stone of tormentet a társam pedig közé cannon towert.A másik jó tanács h a kristályok amiket közben kell lerombolni körül vannak véve ágyúval meg tornyokkal,azokat ne üsd mert felesleges csak állítsd az egységeid a kristályra.
-
Én sem adom fel soha a PvP-ben, még akkor sem, ha tudom hogy veszítek. Annyival is több tokent kapok a végén.
Encounters F2P paklival.
(persze nem én voltam)
Egyébként PvP-ben a nagy kapkodásban néha durva hibákat csinálok. Pl.: nature-frost paklinál a 2. orbot persze fire-ként hívom meg, és hasonlók...
-
engineeeer
tag
Raksz 2tunelt a pálya bármely 2pontlyára és köztük tudsz ugrálni.A kijáratot-bejáratot változtathatod.Vannak egységek amiknek tuneling képességük van pl:drones ilyenkor elég 1tunelt rakni és a drones-nál rányomni a tunellingre és leássa magát aztán kijön a tunelen.Ugyanez shadow-ban a portal nexus de ott csak 1et kell rakni és a kijáratot lerombolhatod újraépítheted ahányszor akarod.
-
Filder
csendes tag
A razorleaf és a deepcoil worm is drága (az idézési költségre gondoltam).
A Siege of Hope pályán érdemes lenne kipróbálnod a razorleaf helyett a living towert. Sokkal olcsóbb, elég hozzá csak két orb. (Jelzem én nem próbáltam. Alapvetően más lapokkal csináltam, csinálom meg.)
Persze célszerű fejlesztett, chargolt towert használni. Ráadásul sokat segít, ha a fal előtt a földi egységeket valamivel vissza tudod tartani.
Úgy emlékszem 7 towert tudsz összekapcsolni az első upgrade után. (7*70=490 power. 2 razorleafet idézése 520 powerbe kerül.) Az összekapcsolt tornyok erősítik és gyorsítják egymás támadásait.Csak egy ötlet. Bocs.
-
Filder
csendes tag
Önmagában az nem elég, hogy odaérsz.
Mikor megérkezel, már olyan egységeket kell építened, amikkel fel tudod tartóztatni a szörnyeket. Ráadásul még délen is ügyködni kell.Tehát nagyon fontos, hogy az első perctől arra törekedj, hogy minél több powert (power wellt) gyűjts. Mire felérsz az északi részbe, már legalább 8-10 power wellt célszerű működtetni. (Ennek egyetlen módja van, az első támadásoddal egyidejűleg már egy gyors egységet kell küldeni az első városrészbe power wellt foglalni. Majd miközben még mindig az első városrészt véded, el kell küldeni az egységet északra, további power wellekért.)
A továbbiakra nézve nyílván több eredményes taktika is van, attól függően, hogy milyen lapjaid vannak.
Ami nagyon fontos. Északon sárkány is támad, s annak varázslat elleni "aurája" van. Sem rá nem tudsz varázsolni, sem a saját egységeidre. (Ergo pl. gyógyítani sem tudsz, amíg a sárkány él.)
-
faber24
őstag
Ezt nem igazán értem...natureben: íjászok, torony átkapcsolva...fireban torony, íjászok, sárkány...milyen légvédelem kellene még?
Uhm...ja, talán natureben még az energy parasite is vagy parasite swarm...bár ezekről nem tudok nyilatkozni, nem használtam őket, meg sincsenek...
-
faber24
őstag
Defending hope egy vicc experten...elsőre megcsináltam...főleg SoH után tűnik könnyűnek. Az utóbbi nekem úgy volt meg (enlight. nélkül, tenném hozzá...), hogy kb. 2 mp-el az erősítés megérkezése előtt irtotta ki a fenti táborba rakott csapataimat a twilight drake, és az utolsó living towerem lőtte le talán...(asszem csináltam róla replay-t is, szerintem hallatszik a háttérben, amikor ott felsikítok
)
Defending meg sima volt: elején nature íjászokkal vagy farkassal rohangásztam ide-oda ölni a rosszarcúakat, aztán mikor a 3. orb is készült, gyors falak, 2-3 razorleaf kipattint -> win.
Mo-t is farmstátuszba tettem: 3x juve-s wheel of giftsel megtámogatva Mo elég tápos (bónuszba néha shadow-buffok neki), amikor meg kezd jönni alúlrol a teknős, egyszerűen leküldöm tunelen át és lepofozza...razorok + nature kukac meg elintézik a bandita patrolokat/ágyúkat...sima
Most Ocean Expertet kóstolgatom...és aki tud valami tippet Insane God expertre, esetleg Overlordon játszik, keressen meg: Faberion...köszi -
engineeeer
tag
Ha rám hallgatsz inkább teljesen kiveszed mert felesleges.A mana wing-el nem az a baj h gyenge hanem h hiába rak azt nem tud tőle se powert se orbot rakni mert repül tehát értelmetlen azzal kezdeni.A defending hope nem nehéz de ahhoz h felnyisd a siege of hope kell az viszont nehéz.
-
engineeeer
tag
Akik fire-el kezdenek ezt szokták a legtöbbször használni + még mine és mortar tower (nekem is ezek vannak bent meg még az eruption),aki nature-ös orbbal kezd az swiftclaw-ot hoz be ez 100%.Én pvp-ben még nem láttam mana winget.Amúgy a makeshift lövi a repülő egységeket de sztem fölösleges.Ja meg szerintem nem kell 4orb pvp-ben nekem nincs is 4orbos lény a paklimban inkább tegyél sok 2orbosat h legyen lehetőséged bármit hoz a másik.
-
engineeeer
tag
Kerüld ki...Mondtam h magasabb ranknál más a shadow fire
én is a pyrot használom unholy power + ravage kombóval,hál istennek beadta az ocean-ön a 3.fejlesztését is.Csomóan bevédik az orbjukat powerüket tornyokkal meg fallal,csak egyszerűen kerüld ki és támadd a kezdőjét vagy másik powerét.
-
engineeeer
tag
Este 11,11:30 körül leszek sztem ha nem játszok mással akkor mehet.Ott csak annyi a lényeg h a fölső 2orbot beszerzitek mind2en és raktok annyi tornyot amennyit tudtok utána vki átadja az orbját h a másiknak 3legyen és letakarítsa mind2 oldalt.A 2v2 annyival jobb h a társad át tud segíteni,én fire frost shadow deckel megyek a társam meg fire shadow nature és így jól kiegészítjük egymást.
-
Ahh, bocs, akkor legközelebb írok ide, mielőtt felmegyek.
Igen, eddig 2x3000 pontot vásároltam, ill. most várom a harmadik adagot. Nekem eddig 7-8 ultra rare esett, de ebből igazi jó lap csak 3 volt. 2db harvester (már mindkettőt eladtam), és 1 timeshifter spirit. Ez utóbbi nem rossz, bár könnyű kiváltani varázslatokkal és épületekkel, szóval lehet, hogy ezt is eladom. A többi ultra rare amit kaptam jellemzően 100 BFP körüli áron kelt el (mint pl. parasite swarm).
Egyébként azt látom, hogy egy bizonyos lapszám elérése után már nem érdemes boostereket venni, mert a jó ultra rare nagyon ritka, és többnyire úgyis common és uncommon lapok jönnek, azok meg már úgyis vagy megvannak, vagy bagóért meg lehet venni őket. Ultra rare elviekben 6db boosterenként esik 1db, és hát elég nagy részük nem is túl jó, ami az árán is meglátszik.
A Fathom Lord amúgy mennyibe kerül?
-
Tegnap esten nem láttalak online, de azért lenyomtam egy egyszemélyest advancedben. Nagyon érdekes látni, hogy ahogy egyre jobb a paklim, egyre könnyebbek a küldik. Most a legtöbb advancedet könnyebben lenyomom, mint a standard pályákat még a f2p paklival. Persze nyilván több a tapasztalatom is.
Amúgy már majdnem minden nature lap megvan, néhány nagyobb értékű kivételével, de még az enlightement megvételén is gondolkodok. Sajnos, szinte mindig shadow ultra rare-ket kapok valamilyen érthetetlen okból (tegnap este pl. 12 boosterből esett 3 shadow ultra rare, az egyik - immár másodszor - a harvester; bár utóbbi jól jön, mert drágán el lehet adni).
A Wheel of Gifts-et épp tegnap este vettem meg, ne felejtsd majd el alkalmazni a trükköt, amivel egyszerre több ilyen épületen is be tudod kapcsolni ugyanazt a bónuszt (bár valszeg majd javítják a bugot hamarosan).
-
engineeeer
tag
Nekem se jön be de sok vizet nem zavarnak az új lapok.A core dredge viszont hál istennek pont beleillik a paklimba a deepcoil helyett és még erősebb is.
Nekem a legnagyobb gondom az upgrade rendszerrel van,azt mégsem várhatják el h mindenki megvegye az összes laphoz battle tokenből mert ahhoz vagy napi 100at kéne játszani.Az ocean expertet vagy 8szor megcsináltam és még mindig nem adta be se az eruption 3mat se az ashbone pyro 3mat meg még 1csomót ami onnan kell.Kicsit idegesítő,legalább annyit csinálnának h amit egyszer adott azt többet már nem,nem elég h 1playeres mapon csak 2upgrade-et ad még ugyanazokat többször is...
-
Nem, én nem bétázok, csak egyszer logoltam ott be, és elköltöttem a kapott BF pontokat boosterekre, hogy meglessem a kártyákat. Én benne vagyok 2vE advancedben, akár ma este, olyan 9-10 óra magasságában (előbb nem jó sajna). Már én is beszereztem néhány jó kis lapot (pl. Razorleaves).
-
"ez a lap [Wheel of Gifts] akkor az össze játélkban évő lényemnek megadja a bonusz mind1 hogy merre vannak?"
Így van, nem csoda, hogy mindenki bukik a lapra (nem olcsó).
Szóval ha veszel 120 boostert, elvileg 100% az esélyed a kártyára. Hajrá!
(30.000 BFP pont, vagyis 100 retail doboz ára, legyen mondjuk 5000Ft egy, akkor csak félmillió Ft. Nade ha tome-okat veszel, megspórolsz dobozonként 500BFP-t, vagyis csak 84 doboz kell, ami csak 420.000 Ft)
-
-
Csak akkor lesz tainted a támadás (vagyis ebben az esetben mérgez 10mp-ig), ha van egy lila orbod is.
A sunderert asszem épp ajánlják is PvP-re, mert ugye ott úgy tudod a legnagyobb kárt okozni, ha monumentet vagy power wellt rombolsz le, mert annak az árából semmi nem megy a voidba. És a sunderer egy siege unit, vagyis +50% épületek ellen.
Ja, egyébként épp most vettem egy full BF-et 5k-ért a Saturnban (vagyis 3000 BFP + 64 starter card).
Sajnos eBay-en már elfogytak a 10€-s BF-ek.
-
Igen, ezen én is gondolkodtam, és maradtam a windweavers+shaman combonál.
Egyébként nincs 2 orbis anti air egység, se nature, se fire színben, viszont az új kiadással lesz egy jó, mégpedig ez: Spirit Hunters
Addig is ahogy írtam a windweawers a nyerő, persze nagyobb mennyiségben (és az alap torony, a primal defender).
-
engineeeer
tag
Ha többet fogsz nyerni feljebb kerülsz rankban és ott már másképp használják a shadow decket.Pl a shadow fire az 1ik legerősebb,behoz 1skyfire draket mondjuk vagy scythe fiendet és folyamatosan tunkolja ravage-el + unholy powerrel,azt lehetetlen leütni...Már sokszor buktam így.
-
Megkapom az alappaklit, ami színenként 16 kártya (az ingyenes változat kétszerese), valamint plusz 3000 BF pontot. Azt nem tudom, hogy lesz e poszter benne, bár remélem.
Idézem a Battleforge FAQ-ból:
11. Previously I could purchase the BattleForge “box“ in retail shops. What happens to this product now?
You can still purchase the BattleForge Box, but now it effectively functions as a point box. You can redeem the code on the box in the in-game market to receive 3000 BattleForge Points and the 64 cards of the four starter decks.
1.12. Can I redeem multiple codes from BattleForge Boxes on one account?
Yes! The codes are stackable. This means that each time you enter a code from a BattleForge Box, you receive not only the 3000 points, but you also receive the 64 cards from the starter decks in your virtual collection.
-
engineeeer
tag
Szerintem ilyen elhamarkodottan ne jelentsd ki egy common kártyáról h a legjobb védő lap
nézz körül a rare és ultra rare-ek között pl:a scythe fiend sztem minimum 2defenderst leüt egymagában.Az alap kártyák közül csak néhány van ami ér valamit pvp-ben mondjuk lava field,surge of light a többit sztem felejtsd el.
-
engineeeer
tag
Ne ranked-et játssz hanem sparring groundsban,ott nem vesztesz elo-t,viszont nem kapsz battle tokent se,de begyakorolhatod a taktikákat.Én az elején mindig arra törekszem h power előnyöm legyen pl ha nyerek egy kisebb ütközetet nem megyek rá hanem rakok inkább még 1powert stb.És támadásnál is mindig a powereire megyek először.
-
Általában minden multi játék olyan, hogy ha nincs tapasztalatod, esélyed sincs egy tapasztalttal szemben. Olvasgasd a fellelhető PvP leírásokat/útmutatókat, és próbálj gyakorlatba tenni belőlük taktikákat. Na meg a kártyáid sem mindegy, hogy milyenek.
Egyébként egy ilyen játékban, ahol az ellenséges sereg összetétele majdhogynem végtelen fajta lehet, némi szerencse is kell. -
Filder
csendes tag
-
engineeeer
tag
Azért van szerverleállás mert lesz egy új map + elérhetőek lesznek a 3mas upgradek rare és ultrarare kártyákhoz.A mo nem megy időre,gyűjts össze 5,6 sárkányt és kész,mo-t pedig küld el valahova h meg ne öljék.Amúgy a dual orbról mennyit tudtok?Csak shadow-fire és frost-nature kombók lesznek vagy más variálás is?Mert ha csak ez a 2 akkor megölik a játékot kb mért összesen csak 2féle paklit lehet összerakni,pedig a fire frost vagy fire nature elég jó.
-
Filder
csendes tag
Az accountod nincs szerverhez kötve.
Tehát a játék indításakor ki tudod választani, hogy melyik szerverre akarsz belépni.Tudtommal a piac egységes.
A Mo küldetésben, az utolsó küzdelemnél van két nagyon erős ágyú is. Igaz, ezek csak a földi egységeket sebzik, de azokat nagyon. Érdemes repülő egységekkel támadni. (Mo pedig akár várakozhat távolabb is, nehogy megöljék.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest